Οι Motörhead καλούν τους fans να παρακολουθήσουν σε live streaming στο YouTube το τελευταίο αντίο στο Lemmy, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου

Μετά το θάνατο του μεγάλου Ian Kilmister, γνωστός ως Lemmy στις 28 Δεκεμβρίου 2015, οι Motörhead θα μεταδώσουν live στο YouTube τη κηδεία του ιδρυτή και frontman τους.

Η κηδεία θα μεταδοθεί live από το κανάλι των Motörhead στο YouTube, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου με ξημερώματα Κυριακής, ώρα Ελλάδας.

Η κηδεία του Lemmy θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων στο Forest Lawn Memorial Park του Hollywood και οι Motorhead ζητούν να μην πάει κόσμος στον χώρο, αλλά αντίθετα να παρακολουθήσει τη ζωντανή μετάδοση που θα υπάρξει.

«Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας μπαρ, ή το αγαπημένο σας club,βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε μια σύνδεση στο internet και κάντε μια πρόποση μαζί μας. Ή απλά να καλέστε τους φίλους σας και γιορτάστε τη ζωή του Lemmy στο σπίτι. Όπου και αν είστε, με όποιον τρόπο μπορείτε, ενωνόμαστε αυτό το Σάββατο, 9 Γενάρη και γιορτάζουμε τη ζωή του αγαπητού μας φίλου και αναντικατάστατου ειδώλου»αναφέρει η ανακοίνωση του γκρουπ.

Ο θρυλικός τραγουδιστής και μπασίστας, ένας από τους μεγάλους επιζώντες του Rock’ n’ Roll, είχε στο ενεργητικό του μαζί με το συγκρότημα πάνω από 20 άλμπουμ (τελευταίο το “Bad Magic» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο), πέθανε σε ηλικία 70 ετών ενώ είχε διαγνωστεί με μια ιδιαιτέρως επιθετική μορφή καρκίνου, μόλις λίγες μέρες πριν.

Αφήστε το σχόλιό σας