Η μόδα θέλει τα μαλλιά...ροζΤα ροζ μαλλιά είναι μια μόδα που ξεκίνησε από το 2011 και σταδιακά έχει κατακτήσει τις καρδιές των celebrities και όχι μόνο!

Στις επιδείξεις μόδας για την Άνοιξη 2012 αποδείχτηκε ότι η τάση για βαμμένα μαλλιά σε έντονα χρώματα, μεταφέρθηκε από το δρόμο …στην πασαρέλα. Το αποτέλεσμα; Η μόδα για νέον και παστέλ χρώματα στα μαλλιά, ειδικά για τα ροζ μάλλον το φετινό καλοκαίρι κυριαρχεί.

Όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν έντονα «αφύσικα» χρώματα μαλλιών και ρισκάρουν! Βέβαια οι περισσότερες το κάνουν για μικρό χρονικό διαστημα ή για συγκεκριμένα events.

Αν θέλετε ροζ (ή οποιοδήποτε παστέλ χρώμα) στα μαλλιά, θα πρέπει πρώτα να μεταμορφωθείτε σε ξανθιά. Το επόμενο στάδιο είναι να βάψετε τα μαλλιά σας ροζ. Ανταύγειες ή μισά, μισά, εσείς αποφασίζετε πως και πόσο έντονο θέλετε να είναι το αποτέλεσμα!

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι το «κακό» με αυτά τα χρώματα είναι ότι εξασθενούν πολύ γρήγορα. Προσπάθησε να μη λούζεσαι πολύ συχνά. Το καλύτερο θα ήταν να λούζεστε κάθε 2-3 ημέρες και να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά.

πηγή:nooz.gr

Αφήστε το σχόλιό σας