Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Η Miley Cyrus στο στούντιο, νέο άλμπουμ αργότερα μέσα στο έτος;

Η Miley Cyrus στο στούντιο, νέο άλμπουμ αργότερα μέσα στο έτος;

-

Δες και αυτά

Η Miley Cyrus είναι επιτέλους έτοιμη να επιστρέψει με ένα νέο άλμπουμ μετά από Bangerz; Αυτό επιβεβαιώνουν δύο εκπροσώποι της RCA.

Η επιστροφή της Miley Cyrus ίσως είναι προ των πυλών!

Ο Peter Edge και ο Tom Corson, εκτελεστικοί παραγωγοί της RCA Records, σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο  “Music Business Worldwide”, αποκάλυψαν πως η Miley Cyrus επέστρεψε στο στούντιο για να δώσει ζωή στη συνέχεια του “Bangerz”.

Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ είναι στις προτεραιότητες για την εταιρία και ίσως έρθει αργότερα μέσα στο έτος. Να τη δήλωσαν:

Οι νέες προτεραιότητες για την RCA το 2017 περιλαμβάνουν το δεκαοχτάχρονο Τεξανός τραγουδιστή Khalid, Tinashe, WizKid, το hip-hop καλλιτέχνη Goldlink και  τη μπαντα Muna – αλλά μπορούμε επίσης να αναμένουμε νέα άλμπουμ από Bryson Tiller, P!nk! και ίσως από τη Miley Cyrus, η οποία έχει αρχίσει να εργάζεται για το follow-up του Bangerz.

Ακόμη και ο σκηνοθέτης του βίντεο “We Can’t Stop”,  Diane Martel, έριξε λάδι στη φωτιά, υποστηρίζοντας ότι η pop star δούλευε πάνω σε καινούργια τραγούδια.

Πριν από λίγες μέρς η Miley είχε ανεβάσει στο instagram μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα πολύχρωμο στούντιο ηχογράφησης:

Αναμένουμε… Μείνετε συντονισμένοι στο hit channel για ότι νεότερο.

Αφήστε το σχόλιό σας