Η κατηγορία προέρχεται από έναν τζαμαϊκανό μουσικό

Προβλήματα για τη Miley Cyrus.

Σύμφωνα με όσα γράφει το reuters.com, η pop star κατηγορείται για λογοκλοπή στο τελευταίο της single «We Can’t Stop», το οποίο είχε συμπεριληφθεί στο άλμπουμ «Bangerz» που κυκλοφόρησε το 2013.

Αυτός που στέλνει την Miley στο δικαστήριο για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων είναι ο τζαμαϊκανός μουσικός Flourgon, ο οποίος ζήτησε ως αποζημίωση 300 εκατομμύρια δολάρια για τη ζημία που υπέστη.

Εκτός από την Miley Cyrus, κλήθηκαν επίσης ο Mike WiLL Made-it, ο Rock City Larry Rudolph (manager της RCA Records) και η Sony Music .

Σύμφωνα με τον Flourgon, η Miley Cyrus και η ομάδα της έχουν «ενσωματώσει» στο «We Can’t Stop» τη μελωδία, το φωνητικό ρυθμό και το ρυθμό του «We Run Things», ένα τραγούδι του τζαμαϊκανού μουσικού που κυκλοφόρησε το 1988.

Και δεν σταματάει εδώ – πάλι σύμφωνα με τον Flourgon – ακόμα και το κείμενο του τραγουδιού της Miley έχει αναφορές από αυτό στο δικό του.

Στο «We Can’t Stop» ακούμε «We run things, things don’t run we», ενώ στο τραγούδι του τζαμαϊκανού καλλιτέχνη λέει, «We run things. Things no run we»

Παρακάτω σας έχουμε και τα δύο τραγούδια για να τ’ ακούσετε και να μας πείτε τι πιστεύετε.

Αφήστε το σχόλιό σας