Μία Miley Cyrus που ποζάρει γυμνή στο τελευταίο εξώφυλλο του αμερικάνικου Rolling Stone.

Η popstar που μπορείτε νa τη δείτε και στο ντοκιμαντέρ Miley: The Movement παραχώρησε μια μακρά συνέντευξη και μια φωτογράφηση που και πάλι προορίζεται να συζητηθεί πολύ.

Εκτός από τις τόπλες φωτογραφίες και το γνωστό look της Miley που ξέρουμε πια καλά, η τραγουδίστρια για πρώτη φορά για την ίδια και το πώς άλλαξε από την εποχή της Hannah Montana και τα σχέδιά της.

miley_cyrus_rollingstone_3

Πολλά από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν για τα τατουάζ της (η συνέντευξη λαμβάνει χώρα σε ένα κατάστημα τατουάζ, όπου η Miley κάνει ένα τατουάζ μόνο τις λέξεις Rolling Stone στα πόδια). Γνωρίζατε ότι ο ηθοποιός Stephen Baldwin είναι fan της Hannah Montana, τόσο ώστε να κάνει τα αρχικά HM τατουάζ στον ώμο του;

miley_cyrus_rollingstone_2

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να μάθουμε από τα λόγια της Miley. Σχετικά με το twerk στα VMA 2013, σπεύδει να επισημάνει ότι :«όλοι μίλησαν για το twerk της Miley με τον Robin Thicke, αλλά κανείς δεν έχει πει ποτέ για τον Robin Thicke που τρίβεται πάνω στη Miley … Υπάρχει προφανώς ένα διπλό standar της αξιολόγησης.»

Ένα άλλο πράγμα που διαπιστώνουμε είναι ότι στο βίντεο «Wrecking Ball» τα δάκρυα είναι αληθινά. Η Miley Cyrus είχε μόλις χάσει τον σκύλο της.

Επίσης η Miley μεταξύ άλλων είπε πως ήταν σαν μέντορας του Justin Bieber: «Έκανα λίγο τη νονά κατά κάποιο τρόπο. Έχω ήδη περάσει από αυτό το στάδιο της μετάβασης και δεν νομίζω ότι αυτός τελειώσει αυτή τη διαδρομή. »

Τέλος αναφέρθηκε στη γλώσσα της λέγοντας: «Τώρα οι άνθρωποι περιμένουν από μένα να κάνω το twerk συνεχώς με τη γλώσσα έξω. Πολύ πιθανόν δεν θα το κάνω ξανά … »

Η Miley Cyrus γυμνή στο Rolling Stone

Αφήστε το σχόλιό σας