Τι αποκάλυψαν οι Vegas για τα επόμενα προσωπικά τους σχέδια; Χωρίζουν τους δρόμους, συνεχίζουν μαζί, ή θα… κάνουν και τα δύο; Διαβάστε πρώτοι στο Hit-Channel!

Οι Vegas βρέθηκαν σήμερα (17/01) το πρωί καλεσμένοι στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, όπου και αποκάλυψαν τα προσεχή προσωπικά τους σχέδια.

Θα άφηνε το συγκρότημα η Μελίνα για μία σόλο καριέρα;

«Όχι, δε θα το χάλαγα στην παρούσα φάση. Δε θέλω να το χαλάσω γιατί περνάμε πάρα πολύ ωραία», ανέφερε η γυναικεία φωνή του γκρουπ.

Οι Vegas έχουν βρει μία «μαγική φόρμουλα» σύμφωνα με τον DJ Airth, και γι’ αυτό εδώ και  πέντε χρόνια βρίσκονται μαζί και συνεχίζουν, όπου λένε ότι είναι τρεις ξεχωριστές μονάδες, ο καθένας κάνει κάτι διαφορετικό και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει και το δικό του.

Στη συνέχεια μάλιστα το μέλος του αγαπημένου συγκροτήματος αποκάλυψε ότι η Μελίνα αναμένεται να βγάλει σε λίγο καιρό το πρώτο σόλο κομμάτι της!

Βέβαια και τα άλλα δύο πρόσωπα των Vegas έχουν τα δικά τους προσωπικά σχέδια στα σκαριά.

Ο Zeraw από την άλλη ετοιμάζει ένα δικό του, ιδιαίτερο, δίσκο που θα μοιράσει δωρεάν στο κόσμο ο οποίος θα έχει ξεκάθαρα την «ταυτότητά» του, ενώ ο DJ Airth δημιουργεί τα δικά του ρεμίξ.

«Αν η Μελίνα ή ο Zeraw βγουν μόνοι τους δε σημαίνει ότι και οι Vegas δεν υπάρχουν.»

Το λόγο μετέπειτα πήρε ο Zeraw λέγοντας για την χωριστή αλλά και παράλληλα κοινή πορεία των Vegas:

«Αργότερα η Μελίνα θα βγάλει κάποια πράγματα μόνη της, αλλά η ομάδα θα είναι οι Vegas από πίσω. Δηλαδή θα είναι Η Μελίνα με ύφος, στυλ Vegas κλπ, εγώ, ο Σταύρος (σ.σ. DJ Airth), ο μάνατζερ, ο παραγωγός μας… Θα δουλεύουμε μαζί τα κομμάτια.»

Σε ερώτηση του οικοδεσπότη της εκπομπής, Γιώργου Λιάγκα, εάν θα προχωρούσε σε περισσότερο λαϊκά μονοπάτια η Μελίνα στα προσωπικά κομμάτια που ετοιμάζει, η frontwoman της μπάντας απάντησε ότι θα το έκανε αναφορικά με τα φωνητικά γυρίσματα και θα εισχωρούσε ίσως σε ένα πιο ποπ ή έντεχνο ρεπερτόριο.

Τέλος, η Μελίνα Μακρή ανέφερε σχετικά με το ενδεχόμενο «διάλυσης» του συγκροτήματος προκειμένου να ακολουθήσει κάποιο από τα άτομα που το απαρτίζουν μία διαφορετική πορεία:

«Είμαι της άποψης ότι όταν μία ομάδα είναι επιτυχημένη δεν τη σπας. Είτε είναι μπροστά, είτε είναι πίσω από τις κάμερες πρέπει να διατηρήσεις τους ανθρώπους που σε στήριξαν και σε αγαπάνε και είστε φίλοι.»

Αφήστε το σχόλιό σας