Η μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την επικείμενη εμφάνισή της στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, φέρνει τη διοργάνωσης μίας νέας, επιπρόσθετης, συναυλίας!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όπως είναι ήδη προγραμματισμένο, αναμένεται να κλείσει την πολύ μεγάλη και επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο, που την παρακολούθησε χιλιάδες κόσμου, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με μία εορταστική συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της, τη δυναμική της σκηνική παρουσία, έχει καταφέρει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να την δουν από κοντά και να την ακούσουν! Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!

Με το καινούριο τραγούδι της με τίτλο «Από Έρωτα», σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους Θοδωρή Αθερίδη, να έχει μόλις κυκλοφορήσει, η μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για τα συναυλία της 20ης Σεπτεμβρίου οδηγεί στην διοργάνωση μίας επιπρόσθετης, δεύτερης, συναυλίας στον ίδιο χώρο, την επόμενη ακριβώς βραδιά.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί στον Κήπου του Μεγάρου Μουσικής, εκτός από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και το βράδυ της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου,  για να ταξιδέψει το κοινό της όπως μοναδικά εκείνη ξέρει.

Ώρα έναρξης: 21:00

Περισσότερες πληροφορίες:
Ελεωνόρα Ζουγανέλη – «Η δύναμή σου, δύναμή μου…», 20 Σεπτεμβρίου, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Αφήστε το σχόλιό σας