Βγάλε το «ΔΕΝ» έχεις το.. «ΓΙΝΕΤΑΙ» με τον Αντώνη Ρέμο για τη Heineken!

Η μεγάλη επιτυχία «Μα Δε Γίνεται» του Αντώνη Ρέμου αλλάζει σε… «Γίνεται». Θα το πίστευες ότι μπορεί να συμβεί αυτό; Σκέψου Γίνεται (#skepsouginetai), όπως έκανε και η Heineken!

Αθήνα, 08 Ιουλίου 2014 – Όταν ο Αντώνης Ρέμος τραγουδούσε και έκανε επιτυχία το «Μα Δε Γίνεται» κανένας δε θα μπορούσε να σκεφτεί… κι όμως Γίνεται! Να όμως που αυτό το καλοκαίρι η Heineken έβαλε στόχο να αποδείξει ότι όλα είναι πιθανά και αλλάζουν, αρκεί να το πιστέψεις και να σκεφτείς «Γίνεται».

Έτσι, στο πλαίσιο της μεγάλης καμπάνιας της Heineken, τα απίθανα γίνονται πιθανά και όλα αλλάζουν με 1η τη Heineken που άλλαξε το όνομά της σε Πράσινη! Το «κίνημα» αισιοδοξίας της Heineken ενέπνευσε τον Red FM, ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Green FM για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο! Ποιός θα φανταζόταν ότι «Γίνεται» αυτό;

Και τώρα, ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς τραγουδιστές της Ελλάδας, ο Αντώνης Ρέμος σκέφτηκε, όπως η Heineken, και θέλοντας να αποδείξει ότι τα πάντα Γίνεται να συμβούν, μπήκε ξανά στο studio για να αλλάξει μια από τις πιο μεγάλες του επιτυχίες , δέκα χρόνια μετά από την πρώτη της κυκλοφορία.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, σε συνεργασία με την Heineken, ηχογράφησε ξανά το τραγούδι «Μα δεν Γίνεται», με διαφορετικούς στίχους αυτή τη φορά, που εμπνέονται από τη δύναμη της αισιοδοξίας. Όταν η θέληση να πετύχεις κάτι είναι αυτή που σε οδηγεί, όταν η θετική σκέψη νικά κάθε εμπόδιο, τότε… «Γίνεται», όπως τραγουδάει και ο Αντώνης Ρέμος, στο αγαπημένο και γνώριμο σε όλους μας κομμάτι, που επανακυκλοφορεί ανανεωμένο από την Heaven Music. Την μουσική του κομματιού υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους και τη διασκευή των στίχων ο Νίκος Μωραΐτης.

Αυτό το καλοκαίρι, η Heineken μας καλεί να σκεφτούμε περισσότερο αισιόδοξα και θετικά! Με αφετηρία την κυκλοφορία της συλλεκτικής φιάλης με το όνομα Πράσινη, που απέδειξε ότι όλα γίνονται, ακόμα και να αλλάξει το όνομα της πιο διάσημης μπίρας στον κόσμο σε Πράσινη, όπως άλλωστε την αποκαλούμε τόσα χρόνια τώρα, η Heineken έχει θέσει ως στόχο να μεταδώσει κύματα αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα. Για να το πετύχει, υλοποιεί μία φιλόδοξη, αλλά απλή, αποστολή: να συγκεντρώσει 1.000.000 «Γίνεται», με τη συμβολή όλων μας στο www.heineken.com/gr/ginetai.

Άκου δυνατά Αντώνη Ρέμο και Σκέψου Γίνεται! #skepsouginetai

Αφήστε το σχόλιό σας