Η Μαρίνα Σάττι μαζί με τις Fonέs σε ένα μοναδικό live τις Κυριακές @ Six D.o.g.s

“Yalla” στα Αραβικά σημαίνει «Πάμε».

“Yalla” στα six d.o.g.s σημαίνει τέσσερις καθαρόαιμα fun Κυριακές παρέα με τη Μαρίνα Σάττι και τις fonέs σε μια μουσική παράσταση βασισμένη σε σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica αρχές. (Η μία έχει γίνει ήδη!)

Η Μαρίνα Σάττι είναι δύσκολο να καταταχθεί καλλιτεχνικά: από τα 19 εκατομμύρια youtube views του «Θα σπάσω κούπες» στα 34 εκατομμύρια της «Μάντισσας» κι από την Λυρική Σκηνή σε πανηγύρια στα υψίπεδα της Κρήτης, η Σάττι μπορεί να είναι ταυτόχρονα και pop και world και mainstream, όπως μπορεί με την ίδια άνεση να είναι και jazz και urban και παραδοσιακή.

Στο six d.o.g.s αναλαμβάνει τον ρόλο της frontwoman μιας εξαιρετικής μπάντας, που ξεδιπλώνει από σκηνής ένα χαλί μουσικών του κόσμου, στολισμένου με ακομπλεξάριστη pop art αισθητική, πολυφωνικές αλχημείες, απροσδόκητες ενορχηστρώσεις και περίσσιο girl power.

  • Εμείς την είχαμε πετύχει πριν από μερικούς μήνες σε προηγούμενες εμφανίσεις της μαζί με τις #Fonέs και μας είχε παραχωρήσει μια εξαιρετική, γνήσια και ρεαλιστική συνέντευξη, που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω! Η Μαρίνα Σάττι δεν φοβάται να τσαλακωθεί, επιλέγει να κάνει βήματα που της ταιριάζουν και φυσικά δεν είναι απαραίτητα αυτό που λέμε «mainstream». Ξέρει τι θέλει και τι θέλει να παρουσιάσει στο κοινό που την ακολουθεί. Μια καλλιτέχνιδα που έχει ψάξει, που έχει διαβάσει, αλλά και που έχει ζήσει καταστάσεις, έρχεται με δύναμη τις Κυριακές του Νοέμβρη με ένα διαφορετικό και αλλαγμένο live, που από την πρώτη κιόλας παρουσίαση, έκλεψε τις εντυπώσεις και ειπώθηκαν οι καλύτερες κριτικές!

Συνέντευξη | Μαρίνα Σάττι «Δεν μου αρέσει να αισθάνομαι εγκλωβισμένη σε οποιαδήποτε ιδιότητα και επίθετο τη συνοδεύει»

Art direction: Οδυσσέας Ι. Κωνσταντίνου, Μαρίνα Σάττι
Videos: Κάρολος Πορφύρης
Φωτογραφίες: Άγγελος Ποταμιάνος & Χάρης Γερμανίδης
Visual Art: Δημήτρης Βικελής
Electronic production: lykabettus mount, Νικόλας Ουάστορ, ekelon, Μαρίνα Σάττι

Οι fonέs είναι:
Ερασμία Μαρκίδη
Βιργινία Φραγκούλατζη
Έλενα Παπαδημητρίου
Ελένη Ποζατζίδου

Οι Μουσικοί είναι:
Γκάϊντα-Καβάλ: Κώστας Φόρτσας
Κρουστά: Άγγελος Πολυχρόνου
Πλήκτρα: Ορέστης Μπενέκας
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας

Ήχος: Ekelon
Κοστούμια: Δάφνη Ηλιάκη
Σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης

Είσοδος: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο

Αφήστε το σχόλιό σας