Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η νικήτρια της φετινής συμμετοχής της Ελλάδας για την Eurovision του 2015 που θα λάβει χώρα στην Αυστρία κι αυτή είναι η Μαρία-Έλενα Κυριάκου!

Πέντε οι φετινές συμμετοχές αλλά μόνο μία πήρε το εισιτήριο για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης!

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν η Shaya με το «Sunshine», ο Barrice με το «Έλα», οι C:Real με το «Crush and Burn» κι η Θωμαή Απέργη με το «Jazz και συρτάκι».

Τραγούδια όχι και τόσο γιουροβιζιονικά όπως έχουν συνηθίσει να ακούν οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια, αλλά όλοι οι καλλιτέχνες έβαλαν εξίσου τα δυνατά τους ώστε να κατακτήσουν την πρωτιά.

Το κοινό φέτος ψήφισε μπαλάντα και φυσικά από όλους αυτούς που συμμετείχαν την φωνή για κάτι τέτοιο έχει η Μαρία-Έλενα με το τραγούδι «One Last Breath».

Η νικήτρια του περσινού The Voice απέδειξε ότι επάξια κατέχει τον τίτλο της καλύτερης φωνής και εξέπληξε τους πάντες, όχι μόνο με τη φωνή, αλλά και με τη σκηνική της παρουσία! Ντυμένη στα κόκκινα και με όπλο τη φωνή της, αποστόμωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο «Έναστρον» το βράδυ του τελικού.

Έχουμε πάρα πολλά χρόνια να στείλουμε μπαλάντα, συγκεκριμένα η τελευταία φορά που έγινε αυτό, ήταν το 2003 με τη Μαντώ στη Ρίγα με το «Never let you go». 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην κύπρια τραγουδίστρια κι ελπίζουμε μετά από 12 χρόνια, μία μπαλάντα να «λάμψει» και γιατί όχι, να σηκώσει και το τρόπαιο! Δεν μας λείπει τίποτα ούτως ή άλλως!

#Eurosong2015 #EurovisionGr

Αφήστε το σχόλιό σας