Τα βάζει με τις κυβερνήσεις της Ρωσίας και της Βενεζουέλας και μέσω του Instagram θέλει να προβληματίσει τον κόσμο σχετικά με τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στο Σότσι, τη Βενεζουέλα και την Ουκρανία.

Στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διαδηλώνει η Madonna από το προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες για να προβληματιστούν όλοι σχετικά με τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στο Σότσι, τη Βενεζουέλα και την Ουκρανία.

Από τον τις συμπλοκές των τελευταίων ημερών στην Ουκρανία στις διαδηλώσεις κατά της νέας κυβέρνησης του Προέδρου Maduro στην Βενεζουέλα, και στη συνέχεια στο Σότσι της Ρωσίας, όπου οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014 λαμβάνουν χώρα σε ένα κλίμα λογοκρισίας, συν στο μαστίγωμα των Pussy Riot, η Madge βλέπει πως η παγκόσμια κατάσταση δεν βελτιωθεί και καλεί όλους να λάβουν υπόψη τη πραγματική σοβαρότητα των περιστατικών.

Η Madonna, ο οποίος συναντήθηκε με τις Pussy Riot τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τη Διεθνή Αμνηστία, πάντα είχε εκφράσει πολύ ηχηρά την υποστήριξή της προς το Ρωσικό γυναικείο συγκρότημα (εκ των οποίων δύο μέλη συνελήφθησαν τον Μάρτη του 2012 με την κατηγορία του «χουλιγκανισμού και την υποκίνηση θρησκευτικού μίσους» μετά από μια performance κόντρα στον πρόεδρο Πούτιν στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος στη Μόσχα) και σχολιάζει έτσι τις εικόνες που τις απεικονίζουν ενώ μαστιγώνονται από έναν φρουρό κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Σότσι:

“Πλάκα μου κάνεις; Πραγματικά στη Ρωσία Pussy Riot κτυπήθηκαν γιατί έπαίξαν στο δρόμο; Είμαστε στο Μεσαίωνα; Ο Θεός να ευλογεί τις Ρ. R., δεν φοβούνται τίποτα! #artforfreedom #revolutionoflove”

Madonna στη συνέχεια επιτίθεται τότε το νέο Πρόεδρο της Βενεζουέλας Maduro, διάδοχο του Τσάβες, καταστέλλοντας με αίμα τις διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησής του του , μετά από φυλάκιση ηγέτη της αντιπολίτευσης:

“Προφανώς ο Maduro δεν ξέρει τι θέλουν να πουν οι λέξεις«ανθρώπινα δικαιώματα»! Ο φασισμός είναι ζωντανός και καλά στην Βενεζουέλα και την Ρωσία Κ Ουκρανία… δεν απέχει πολύ!#wakethefuckup #revolutionoflove”

Αφήστε το σχόλιό σας