Με τα μάτια της δακρυσμένα και φωνή «ραγισμένη», η Madonna διέκοψε συναυλία της στη Στοκχόλμη για να μιλήσει για τα όσα έγιναν στο Παρίσι. «Μόνο η αγάπη θα αλλάξει τον κόσμο»

Η συναυλία της Madonna στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το Σάββατο σχεδόν δεν συνέβη, αλλά δεν έχει καμία σημασία.

Η διάσημη αστέρας της pop ποπ σταρ ήταν φανερά ταραγμένη καθ’ όλη την διάρκεια της συναυλίας της, δηλώνοντας ευθύς εξ’ αρχής στο κοινό της ότι της ήταν πολύ δύσκολο να το τραγουδήσει. Η Madonna ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας στο Παρίσι την Παρασκευή το βράδυ. Αντί όμως να συνεχίσει ξεκινώντας το σόου, συνέχισε να μιλά συγκινημένη προς το κοινό, λέγοντας:

«Με απασχολούσε όλη την ημέρα, το να βρίσκομαι δηλαδή επάνω στην σκηνή και να διασκεδάζω, την στιγμή που άνθρωποι κλαίνε για τον χαμό των αγαπημένων τους».

Φανερά συγκινημένη συνέχισε την εξομολόγησή της προς το κοινό που την χειροκροτούσε, λέγοντας ότι δεν ακύρωσε την συναυλία γιατί «δεν υπάρχει κανένας σ’ αυτόν τον κόσμο που έχει το δικαίωμα να μας απαγορεύσει να κάνουμε αυτό που μας αρέσει».

Μετά την συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία της, που της έφερε δάκρυα στα μάτια, η Μαντόνα ξεκίνησε να τραγουδά μία ακουστική εκτέλεση του τραγουδιού της Like A Prayer.

Αργότερα, μετά το τέλος της συναυλίας, έγραψε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας ότι «υπήρχε πολύ αγάπη στην αίθουσα που την έκανε να νιώθει σαν να είχε μετατραπεί το σκοτάδι σε φως.

Αφήστε το σχόλιό σας