«Να έρχεστε πιο αργά»

Η Madonna δεν είναι διάσημη για την ακρίβεια της, στο παρελθόν, παρουσιάστηκε σε show της με περισσότερο από μία ώρα καθυστέρηση, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε και ζητάει και τα ρέστα από τους fan.

Στο live στο Brisbane με το «Rebel Heart Tour», η βασίλισσα της pop έφτασε στη σκηνή με πάνω από 3 ώρες καθυστέρηση, εξαγριώνοντας πολλούς από τους φίλους της, οι οποίοι έφυγαν από το στάδιο, ζητώντας την επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου.

https://twitter.com/TigsAu/status/710092443740311552

Όταν επιτέλους η Madonna ανέβηκε στη σκηνή προσπάθησε να ηρεμήσει το κοινό λέγοντας:

«Αργήσαμε λίγο, αλλά και εσείς… έρχεστε πολύ νωρίς. Θέλω να πω… μείνετε περισσότερο σπίτι, φτιάξτε τα μαλλιά και το make-up σας, ίσως να πιείτε μια τεκίλα . Τέλος πάντων κάτι ότι θέλετε αλλά ελάτε πιο αργά, έτσι και εγώ δεν θα πρέπει να έρχομαι νωρίς.»

To show ξεκίνησε και ήταν για μια ακόμα φορά προκλητικό με την Madonna να ανεβάζει μια 17χρονη fan στη σκηνή και την στιγμή που την επαινούσε για το σώμα της με μια αστραπιαία κίνηση ξεγύμνωσε το αριστερό στήθος της.

«Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον… και να της κατεβάσεις…» είπε πριν ξεγυμνώσει το στήθος της Ελληνικής καταγωγής Ζοσεφίν Γεωργίου.

«Ω, γαμώτο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. «Μπορείς αν θες να κάνει το ίδιο και σε μένα» συνέχισε.

Δείτε το video

Αφήστε το σχόλιό σας