Κλείστε εισιτήρια! Φεύγουμε για τον ιδανικότερο καλοκαιρινό προορισμό, την ξακουστή Κρήτη, με συνοδεία 24 αγαπημένες επιτυχίες.

Δεν έχετε ετοιμάσει ακόμα βαλίτσες; Βιαστείτε, σε πολύ λίγο αναχωρούμε για Κρήτη!

Η πιο αγαπημένη περίοδος του χρόνου, το μοναδικό καλοκαίρι, μας έχει «ξεμυαλίσει» για ακόμη μία φορά και η σκέψη όλων είναι καθημερινά σε άλλα μέρη. Σε μία παραλία, σε ένα νησί, με ένα δροσερό κοκτέιλ στο χέρι να απολαμβάνουμε χαλαροί τον καυτό ήλιο, βουτώντας το «διψασμένο» κορμί στην υπέροχη θάλασσα.

Εάν συγκαταλέγεστε ανάμεσα σε όσους δεν έχουν προγραμματίσει ακόμη τις διακοπές τους ή εάν είστε λάτρεις των ταξιδιών και αναζητάτε… δεύτερο γύρο, δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Έχουμε την καλύτερη πρόταση!

Το αιώνιο δίλημμα «βουνό ή θάλασσα» δε χρειάζεται πια απάντηση. Η ξεχωριστή Κρήτη είναι ο ιδανικότερος ταξιδιωτικός προορισμός που συνδυάζει αρμονικά τα χαρακτηριστικά του νησιού αλλά και την ορεινή ομορφιά της φύσης που κόβει την ανάσα.

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό ταξίδι στις χρυσαφένιες αμμουδιές, στα εντυπωσιακά τοπία και στη φημισμένη φιλοξενία της Κρήτης μαζί με την καταλληλότερη συντροφιά: Αγαπημένα πρόσωπα και πολλή μουσική!

Τα άτομα τα επιλέγετε εσείς, όμως τις μουσικές επιτυχίες διαλέγει μία προς μία, αποκλειστικά για εσάς η Heaven Music!

Παντελής Παντελίδης, Νίκος Βέρτης, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιάννης Πλούταρχος και Kings, Πάνος Κιάμος, Σταμάτης Γονίδης, Stavento και Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Κουρκούλης, Λευτέρης Πανταζής, Θάνος Πετρέλης, Χρήστος Μενιδιάτης, Χάρης Κωστόπουλος και Νίκος Ζωιδάκης δίνουν το «παρών» σε μία εκρηκτική λίστα με 24 αγαπημένα τραγούδια που θα σας ξεσηκώσουν.

Καταναλώστε άφοβα μουσική, υπεύθυνα ρακί!

Απευθείας – σύνδεσμος link.

Δείτε επίσης:
«I Love Paros» με 25 αγαπημένες επιτυχίες
για τις καλοκαιρινές διακοπές

I Love Paros - Heaven Music - playlist - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας