Η Lady Gaga δημοσίευσε ένα μήνυμα με το οποίο στηρίζει του fans του Justin Bieber και ζητάει και από τα little monster να στηρίξουν και αυτοί τους ‘Beliebers’.

Σίγουρα τα νέα των τελευταίων ημερών δεν είναι και τα καλύτερα για τους fans του Καναδού popstar. Έτσι η Lady Gaga με ένα της μήνυμα ζητάει από τους fans της να του στηρίξουν.

Τα παιδιά θαύματα της βιομηχανίας διασκέδασης είναι βρώμικες ιστορίες των μάνατζερ;

«Γεια σας Monsters. Ξέρω ότι όλοι σήμερα μιλούν για τη σύλληψη του Justin και όλα τα είδη των λέξεων και κριτικής συμβαίνουν στο Διαδίκτυο,» έγραψε η Lady Gaga στο LittleMonsters.com στον απόηχο των ειδήσεων.

«Ο καθένας δικαιούται τη δική τους γνώμη και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά νομίζω ότι πρέπει να υποστηρίξουμε τους Beliebers.Αξίζουν όπως και κάθε άλλος fan, να αισθανθεί ισχυρός για τον άλλον και τον Justin ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να μοιράζονται το δεσμό που έχουν μέσα από τη μουσική», συνέχισε η Gaga.

«Εμείς ίσως να μη καταλαβαίνουμε τι κάνουν οι celebrities γιατί βλέπουμε μόνο λίγα πράγματα, αλλά ο Justin και οι Beliebers έχουν και αυτοί «γεννηθεί με αυτόν τον τρόπο» (Born this way)».

O Justin Bieber και η Miley Cyrus είναι το ίδιο πρόσωπο #photo

Η τραγουδίστρια κλείνει την έκκληση προς τους fans ζητώντας του να υποστηρίξουν με την αγάπη τους του Beliebers.

«Ας εξαπλώσουμε την αγάπη και τη συμπόνια για τους Beliebers σήμερα. Αυτό είναι που όλοι εμείς είμαστε. Μπορείτε να το κάνετε Trend #MonstersSupportBeliebers?»

Αφήστε το σχόλιό σας