Μια όμορφη φιλία.

Η Lady Gaga συνεχίζει να στηρίζει την Kesha και να είναι κοντά της.

Σε μια συνέντευξη στη Carson Daly, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ό, τι μπορώ να καταλάβει την συνάδελφό της.

«Λοιπόν, νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν απλά ότι υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο από ό, τι βλέπουν έξω – δήλωσε η Gaga – Η αλήθεια είναι ότι είμαι κοντά της γιατί πιστεύω πως δημοσίως ταπεινώθηκε για κάτι που συμβαίνει από πάντα στη μουσική βιομηχανία, τόσο στις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Θέλω μόνο να είναι μαζί της γιατί δεν μπορώ να βλέπω μια άλλη γυναίκα που έχει περάσει από αυτό που πέρασα».

View this post on Instagram

Free Kesha

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Έχοντας υποστεί η ίδια βια στο κολέγιο, η Gaga ξέρει τι τραβάει η φίλης φίλο της και γι’ αυτό αισθάνεται ότι έχει μια μεγάλη ευθύνη.

«Της μιλάω κάθε μέρα. Είμαι φίλης της, τη ξέρω προσωπικά και ξέρω τι περνάει γιατί το πέρασα πρώτη και είναι κάτι που είναι πραγματικά καταστροφικό. Έχει ένα όμορφο φως μέσα της και έχει τόσο πολύ ταλέντο. Αισθάνομαι ότι είναι ευθύνη μου να σταθώ για εκείνη, όταν δεν υπάρχουν άνθρωποι να ακούσουν την έκκληση της για την αγάπη ή λίγη συμπόνια.»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, Μις Germanotta επίσης θυμήθηκε να μιλήσει για το επερχόμενο album της αργότερα αυτό το έτος.

«Δουλεύω κάθε μέρα για το νέο μου άλμπουμ, γράφω συνεχώς και κάποια στιγμή θα το τελειώσω. Μπορώ να σας πω ότι αξίζει τον κόπο. Γράφω τραγούδια από όταν τελείωσα το artRAVE»

 

Αφήστε το σχόλιό σας