Η επιστροφή είναι όλο και πιο κοντά!

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που η Lady Gaga κυκλοφόρησε το τελευταίο της album,ήδη μας γίνεται αισθητή η απουσία της και περιμένουμε πως και πως νέα μουσική από την Germanotta. Η τραγουδίστρια του «Applause» σε συνέντευξη που έδωσε στον James Franco μας καθησυχάζει για την επιστροφή της και επιβεβαιώνει ότι εργάζεται για το νέο άλμπουμ:

«Έγραψα πραγματικά πολύ τη χρονιά που πέρασε – είπε η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που δημοσιεύει το V Magazine Τώρα σκέφτομαι περισσότερο σε αυτό που θέλω να πω και αυτό που θέλω ν’ αφήσω στη Γη. Θα υπάρχει λίγο από τον πόνο μου στο άλμπουμ, είναι σίγουρο, αλλά θα είναι περισσότερο απ΄αυτό. Το προηγούμενο άλμπουμ ήταν γεμάτο πόνο, όλος ο δίσκος, ήταν σχεδόν σαν να μην μπορείτε να το καταλάβετε. Τώρα, το show  μου δίνει μια διέξοδο για να βάλω τα πράγματα κάπου, έτσι όταν φτάσω στο πιάνο είμαι ελεύθερη και είμαι σε μια μέρος πιο βαθύ. Τώρα έχω κάτι τελείως διαφορετικό να εξερευνήσω.»

Φυσικά η Lady Gaga δεν αποκάλυψε πάρα πολλές λεπτομέρειες για τη νέα της δουλειά, η οποία σύμφωνα με τις φήμες πρέπει να κυκλοφορήσει το επόμενο φθινόπωρο, αλλά μέχρι τότε μπορείτε εδώ να δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις της το 2015.

Και μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες σας, επειδή κατά τους προσεχείς μήνες, θα έχουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, ίσως και την ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου.

Υπομονή…

Αφήστε το σχόλιό σας