Η Gaga έζησε μια στιγμή μεγάλης κρίσης

Η Lady Gaga έχει μια λαμπρή καριέρα, γεμάτη τιμητικές διακρίσεις, βραβεία, συνεργασίες και επιτυχία στην μικρή οθόνη. Η αγαπημένη μας Stefani Germanotta, ωστόσο, είπε ότι έζησε μια δύσκολη περίοδο μετά την κυκλοφορία του «Artpop», όταν βρήκε τον εαυτό της να πρέπει να αποφασίσει πώς θα συνεχίσει τη ζωή της σαν ποπ σταρ:

«Αν θα μπορούσα να σταματήσει αυτό το τρένο τώρα, θα το έκανα. Όμως, δεν μπορώ. Πρέπει να σταματήσω αλλιώς θα πεθάνω – είπε η Mother Monster στο BillboardΌταν όλα κινούνται τόσο γρήγορα, δεν αισθάνεσαι πια ασφαλείς και δεν μπορείς να σκεφτείς. Κατάλαβα ότι όλοι προσπαθούσαν να με σώσουν, για να ξαναφέρουν ένα αστέρι στον ουρανό»

Η Lady Gaga είχε δυσκολίες στο να καθορίσει την εικόνα της ως καλλιτέχνης:

«Από πότε έγινες ένα fashion robot; Δεν είναι σου είναι ήδη αρκετό να είσαι ένας καλλιτέχνης; Δεν σου φτάνει το ταλέντο; Νομίζω πως και για την Adele είναι το ίδιο όπως και για τον Bruno Mars. Αυτό είναι που έμαθα δουλεύοντας με τον Tony: αν νομίζεις πως δεν εξαρτώνται όλα από το ταλέντο, τότε κάνεις λάθος»

Τέλος η Gaga μας διαβεβαίωσε: τώρα που αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο της ζωής της τελείωσε, είναι έτοιμη να επιστρέψει και διαβεβαιώνει ότι τα καλύτερα έρχονται. Την πιστεύουμε και ανυπομονούμε να μάθουμε τι νέο θα φέρει!

Αφήστε το σχόλιό σας