Για την κατάθλιψη που χτύπησε τη πόρτα της μιλάει η Mother Monster σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το 2013 δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για την Lady Gaga .  Η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Harper’s Bazaar, μίλησε για την  αγάπη,, τα ψέματα  και τη  κατάθλιψη που τη χτύπησε το περασμένο έτος.

Lady Gaga: Σέξι αστροναύτης για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar #photo

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι κατάφερε τελικά να βρουν τη δική της  ψυχική ηρεμία, αλλά η διαδρομή ήταν δύσκολη και οδυνηρή:

“Χτυπήθηκα από σοβαρή κατάθλιψη προς το τέλος του 2013. Είχα κουραστεί να τσακώνομαι  με όλους. Δεν μπορούσα να ακούσω ούτε τους χτύπους της καρδιάς μου. Ήμουν θυμωμένη, κυνική, και αυτή τη παράλογη θλίψη που κουβαλούσα μαζί μου παντού σαν άγκυρα. Δεν μπορούσα πια να πολεμήσω.  Δεν είχα τις δυνάμεις να με υπερασπιστών και να αντικρούσει όλα τα ψέματα του κόσμου.”

Στη συνέχεια ήρθε το 2014 και η Lady Gaga επιστρέφει για να λάμψει:

“Την πρώτη του Ιανουαρίου ξύπνησα, άρχισα να κλαίω, κοίταξα στον καθρέφτη και είπα , «Ξέρω ότι δεν θέλεις να πολεμήσεις. Ξέρω ότι νομίζεις ότι δεν είσαι ικανή, , αλλά είσαι ήδη παρελθόν. Ξέρω ότι πονάει, αλλά αλλιώς δεν θα επιβίωνα από αυτή την κατάθλιψη». Ένιωθα σαν να πέθαινα, , το φως μου έσβηνε εντελώς.  Η κατάθλιψη δεν σκοτώνει πάντα ταλέντο σας, το καθιστά μόνο πιο δύσκολο να βρεθεί.  Αλλά το βρίσκω πάντα στο τέλος.”

Και όλα φαίνεται να πηγαίνουν προς το καλύτερο για τη  Mother Monster που επιτέλους αρχίσει να πιστεύει στον εαυτό της. Επόμενος μεγάλος σταθμός και πρόκληση το live στο διάστημα.

Αφήστε το σχόλιό σας