Η Lady Gaga επιστρέφει στην αγκαλιά του Taylor Kinney

Η ποπ σταρ και ο ηθοποιός βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη, είναι ακόμα ερωτευμένοι και θέλουν να δοκιμάσουν ξανά

Lady Gaga και Taylor Kinney θελουν να ξαναπροσπαθήσουν: είναι και πάλι μαζί!

Λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά την απόφασή της να τερματίσει τη σχέση με τον Αμερικάνο ηθοποιό και μοντέλο που γνώρισε στα γυρίσματα του βίντεο «You and I» για να αφιερωθεί αποκλειστικά και να επικεντρωθεί στην καριέρα της, η Miss Germanotta το ξανασκέφτεται. Μια πηγή κοντά στην ποπ σταρ δήλωσε ότι η GaGa εξακολουθεί να αισθάνεται την απουσία του πρώην φίλου της και το ίδιο ισχύει και γι ‘αυτόν, οπότε οι δύο αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί από εκεί που σταμάτησαν και να παλέψουν να προχωρήσουν τη σχέση τους, παρά τις πολλές υποχρεώσει που έχουν και οι δύο.

Ο Taylor πέταξε στη Lady Germanotta και τη βρήκε στη Ταϊλάνδη. Το ζευγάρι άρχισε να κατακλύζεται από το πάθος και έτσι αποφάσισε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήταν μαζί περίπου ένα χρόνο και υπήρχαν σκέψεις ακόμα και για γάμο.

Για τους επόμενους μήνες η GaGa θα είναι εξαιρετικά απασχολημένος με μεγάλη παγκόσμια περιοδεία του «The Born This Way Ball, γι’ αυτό ο κ. Kinney θα είναι πολύ υπομονετικός.

Μετά τη επανασύνδεση με τον με την Taylor, η Germanotta βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία, όπου θα δώσει τρεις παραστάσεις: 7,8 και 10 Ιουνίου.

Αφήστε το σχόλιό σας