Η Lady Gaga είναι καλά μετά την εγχείρηση
Lady Gaga

Τέλος καλό όλα καλά για τη Lady Gaga.

Επιτυχημένη ήταν η εγχείρηση στην οποία υποβληθεί η Miss Germanotta της Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, για να αποκαταστήσει ένα πρόβλημα στο δεξί ισχίο, που την ανάγκασε να ακυρώσει όλα τα τελευταία live του “The Born This Way Ball Tour”.

Λίγο πριν την είσοδο στην αίθουσα του χειρουργείου, η ίδια η τραγουδίστρια είχε αναρτηθεί ένα tweet για να καθησυχάσει όλους τους θαυμαστές της και να τους ευχαριστήσει όλους για την υποστήριξη και την αγάπη τους που έδειξαν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Η GaGa έγραψε ότι είναι ζωντανή και ζει το όνειρό της και ότι αυτό το «ατύχημα» είναι μόνο ένα μικρό χτύπημα στη μακρύ της ταξίδι .

Μετά την πετυχημένη χειρουργική επέμβαση, η Μις Germanota ενημέρωσε το κοινό μέσα από το δικό της social media littlemonsters.com που έγραψε: «Ευχαριστώ Monsters, μου δώσατε πολύ δύναμη σήμερα«.
Η ποπ σταρ από τη Νέα Υόρκη έγραψε μια μακρά και συγκινητική επιστολή στα Little Monster της, στην οποία εξηγεί πόσο σημαντικό και χρήσιμο είναι γι΄αυτη, να μοιράζεται εμπειρίες, τις χαρές και τις λύπες των fans της για να βρει τη δύναμη να αντιμετωπίσει αυτή τη δυσκολία. Η Mother Monster έκλεισε την επιστολή με ένα μήνυμα πολύ συναρπαστικό, «Έχετε αλλάξει τη ζωή μου. Σ ‘αγαπώ και είμαι υπερήφανη να είναι ένα μέρος της ζωής σας. » Η GaGa είναι πεπεισμένη ότι όταν είμαστε ενωμένοι και υπάρχει αγάπη, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο.

Τώρα η GaGa θα μείνει μακριά από τη σκηνή για ένα διάστημα, μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως.

Στο Twitter η GaGa έχει μοιραστεί με τους φίλους της μια φωτογραφία της «Emma», η αναπηρική καρέκλα που θα της κρατήσει παρέα για λίγο.

Lady GaGa  αναπηρικό καροτσάκι!

Αφήστε το σχόλιό σας