Η Lady Gaga προωθεί την ΑΓΑΠΗ σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Brett Ratner στο “The Love Project”, νέα καμπάνια σε συνεργασία με τη Revlon

Ήταν η ίδια η Lady Gaga που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε το νέο πρότζεκτ σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Bret Ratner και πολλοί σκέφτηκαν ότι ήταν για ένα video clip ή για μια ταινία για την προώθηση του τελευταίου της άλμπουμ. Δεδομένης της υποκριτικής δεξιότητας της Lady Gaga, που της έχει  χαρίσει μια Χρυσή Σφαίρα το 2016 για το American Horror Story: Hotel και το ταλέντο του Ratner που τον οδήγησαν να κάνει επιτυχημένες ταινίες όπως το X-Men: The Last Stand, ένα κοινό πρότζεκτ δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει κάτι μοναδικό και αναπάντεχο.

Και αυτό ακριβώς συνέβη. Τα δύο ταλέντα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν ζωή στο “The Love Project”, μια εκστρατεία που υποστήριξε έντονα η Lady Gaga και θα έχει τη  συνεργασία του Born This Way Foundation και της Revlon για την προώθηση… ναι σωστά μαντέψες, της ΑΓΑΠΗΣ!

Το “The Love Project” είναι η αρχή ενός κοινωνικού κινήματος που έχει ως στόχο να εμπνεύσει περισσότερη αγάπη, ζεστασιά και καλοσύνη στον κόσμο

δήλωσε ο Carlos Barreto, ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Revlon, στο περιοδικό People.

Στην καρδιά αυτής της εκστρατείας είναι η πεποίθηση ότι όλοι οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί και ότι η αγάπη μπορεί να δημιουργήσει ένα καλύτερο κόσμο.

Ενώ ο Ratner είπε στο EW:

Ήταν εκπληκτικό να δουλέυω με την Lady Gaga και την Revlon για το “The Love Project”, και να διαδώσουμε το μήνυμα της αγάπης, της αποδοχής και της θετικότητας σε μια εποχή που είναι ιδιαίτερα απαραίτητη.

Το διαφημιστικό βίντεο της εκστρατείας, με το Million Reasons να ακούγεται στο παρασκήνιο, αποτελείται από βίντεο με πρωταγωνιστή τον λαό, το δικό του τρόπο να αγαπούν και την επιθυμία να μοιραστούν τις ιστορίες τους, μεταξύ άλλων μέσω του hashtag #lovein3words.

Ένα σπότ υπέρ αυτής της εκστρατείας θα ματαδωθεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς των Όσκαρ, στις 26 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών που έχουν αγαπήθει πολύ από το κοινό όπως ο Pharrell Williams, η Ellen DeGeneres και η ίδια η Lady Gaga. Σε μια προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση περισσότερων ανθρώπων και να συλλέγουν περισσότερα κεφάλαια, οι 3 stars, θα μοιραστούν το τι συμαίνει γι’ αυτούς αγάπη και τι αντιπροσωπεύει στη ζωή τους.

Αφήστε το σχόλιό σας