Η Kristen Stewart ποζάρει στο Harper’s Bazaar και καταγγέλλει τον σεξισμό στο Hollywood
Kristen Stewart

Ανοιξιάτικο look για την Kristen Stewart που έκανε λόγο για σεξισμό στο Hollywood

Η Kristen Stewart φωτογραφήθηκε στο περιοδικό “Harper’s Bazaar UK”  για το τεύχος Ιουνίου ενώ μίλησε δριμύτατα για τον τρόπο που το Hollywood συμπεριφέρεται στις γυναίκες στη σχετική συνέντευξη που παραχώρησε.

 

Η  Kristen Stewart αναφέρθηκε στην αντιπάθειά της για τις ερωτικές σκηνές, ακόμη και αυτές που χρειάστηκε να γυρίσει με τον συμπρωταγωνιστή και πρώην φίλο της, Robert Pattinson. «Τις μισώ επειδή είναι φτιαγμένες. Στο Twilight έπρεπε να κάνουμε την πιο επική ερωτική σκηνή στον κόσμο. Έπρεπε να είναι απόκοσμη, υπερβατική και μη ανθρώπινη, το καλύτερο σεξ από αυτό που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Ήμασταν «Πώς θα το ξεπεράσουμε αυτό;» Ήταν ένα μαρτύριο. Που ήταν βλακεία επειδή ήθελα να βγει καλό».

H Stewart που πήρε το βραβείο Σεζάρ για την ερμηνεία της στο Clouds of Sils Maria μίλησε επίσης για την απόφαση της να κάνει γυμνές σκηνές.

«Προβληματίζομαι όταν μια καταξιωμένη ηθοποιός κάνει επιτέλους μια σκηνή σε μια ταινία που δείχνει το στήθος της και δεν το έχει κάνει μέχρι εκείνη την στιγμή. Και ίσως το έκανε μόνο λόγω του σπουδαίου ρόλου που είναι ΟΚ για μια φορά επειδή είναι κομψό και σκέφτομαι προσωπικά, ‘Θέε μου, ευχαριστώ που αποκάλυψες στον κόσμο τον θησαυρό σου’».

Τέλος πρόσθεσε ότι θεωρεί την διασημότητα το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Η Stewart θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Woody Allen παρά την δήλωση της ότι θα αποτραβηχτεί λίγο από την ηθοποιία.

Αφήστε το σχόλιό σας