Ποιος ξέρει τι δαίμονες στοιχειώνουν τη ζωή της 15χρονης, κόρη του Βασιλιά της Pop, Michael Jackson: Paris Jackson που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο για απόπειρα αυτοκτονίας.

Η είδηση ​​έρχεται γρήγορα από το εξωτερικό, με το ΤΜΖ ( τον αμερικανικό γίγαντα του gossip), που εργάζεται ακούραστα για την εξεύρεση νέων πληροφοριών για αυτήν την ιστορία. Όπως αναφέρθηκε από τον γνωστό δικτυακό τόπο, η Paris φαίνεται πως κάλεσε σε μια γραμμή εύρεσης φίλων και αποκάλυψε τις σκέψεις περί αυτοκτονίας. Ο υπάλληλος, ανησύχησε με ότι άκουσε και κάλεσε την άμεση δράση.

Η Paris βρέθηκε με τραύματα στα χέρια από μαχαίρια και αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο νοσοκομείο που θα μείνει υπό παρακολούθηση για τουλάχιστον 72 ώρες.

Απομένει το μυστήριο σε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα που βρέθηκε στο σπίτι των Jackson και ενώ η οικογένεια ζητάει να σεβαστούν την ιδιωτική της ζωή για το θέμα από τον δικηγόρο Perry Sanders: «Το να είσαι δεκαπέντε-ευαίσθητο είναι δύσκολο, δεν έχει σημασία αν είσαι διάσημος ή όχι. Και ακόμα πιο δύσκολο όταν χάνεις το πιο κοντινό πρόσωπο. Η Paris είναι μια χαρά σωματικά και λαμβάνει την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Παρακαλούμε να σέβονται την ιδιωτική ζωή της και την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας. »

Αφήστε το σχόλιό σας