Έρχεται ξεμάλλιασμα!

Θυμάστε την ιστορία που είχε γίνει με το «Famous»; Το τραγούδι του Kanye West που μιλούσε και για την Taylor Swift; Ε! Η κόντρα συνεχίζεται ακόμα και τώρα τρις μήνες μετά τη κυκλοφορία του τραγουδιού.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Kim Kardashian να μιλήσει για το περιστατικό στην τελευταία της συνέντευξη που έδωσε στο GQ Magazineπου και υπερασπίστηκε τον άντρα της, λέγοντας πως η Taylor είναι ψεύτρα. Σύμφωνα με την σύζυγο του rapper η Swift γνώριζε και μάλιστα πολύ καλά τους στίχους του τραγουδιού του Kanye και το είχε εγκρίνει και στη συνέχεια βγήκε και προσποιούνταν ότι δεν ήξερε τίποτα, μόλις κυκλοφόρησε το single.

«Είχε εγκρίνει 100% το τραγούδι. Ήξερε πως θα κυκλοφορούσε και ήταν ok. Μετά όμως έκανε πως δεν ήξερε τίποτα. Το ορκίζομαι, ο σύζυγός μου έλαβε τόση κρητική γι’ αυτούς τους στίχους, όταν ήταν σωστός και τηλεφώνησε και στην Taylor για να του εγκρίνει. Ποιος άλλος rapper θα ήταν τόσο ευγενικός να τηλεφωνήσει σε ένα κορίτσι για να ζητήσει την έγκριση της για τους στίχους του;»

View this post on Instagram

Kim Kardashian Hollywood does GQ

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Προς το παρόν, η τραγουδίστρια του «Wildest Dreams» δεν έχει απαντήσει στις δηλώσεις της Kim, αλλά μπορεί να το κάνει σύντομα…

Αφήστε το σχόλιό σας