Το παράξενο ζευγάρι

Όλοι γνωρίζετε τη δύσκολη θέση της Kesha. Έκανε μήνυση στον Dr.Luke, την έχασε και το συμβόλαιο με τη δισκογραφική περιορίζει την ελευθερία της να κυκλοφορήσει τη νέα μουσική. Ευτυχώς, όμως, οι συνάδελφοι της τραγουδίστριας πήραν το μέρος της και από τη Lady Gaga μέχρι τη Taylor Swift όλο και περισσότεροι αστέρες που επιδεικνύουν δημόσια την αγάπη τους για Kesha.

Ο Zedd είναι αυτός που της δίνει μια ευκαιρία να κυκλοφορήσει νέα μουσική. Αφού την την έφερε για πρώτη φορά στη σκηνή του Coachella για να τραγουδήσει μαζί του, τώρα οι δύο τους είναι μαζί στο στούντιο να δουλεύουν σε νέο υλικό.

«Το μόνο πράγμα που μπορώ πραγματικά να κάνω για να τη βοηθήσω να κάνει τραγούδι είναι αυτό που έκανα. Ήρθα σε επαφή μαζί της μέσω του Twitter ήταν ο καλύτερος τρόπος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη θέση αυτή τη στιγμή και αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τη βοηθήσω θα είμαι πάντα στην ευχάριστη θέση να το κάνω.»

https://twitter.com/musicnews_shade/status/725098400987803648

Το τραγούδι πάνω στο οποίο δουλεύουν Kesha και Zedd λέγεται «True Colors» και αναμένεται όπως είπε ο παραγωγός στις 29 του Απρίλη. Τώρα αν θα είναι το ίδιο με το παλιότερο «True Colors» με απλά τα φωνητικά της Kehsa ή ένα εντελώς νέο τραγούδι δεν το ξέρουμε, αλλά το περιμένουμε πως και πως.

Αφήστε το σχόλιό σας