Με διαφορετικό ήχο σε σχέση με το προηγούμενο άλμπουμ αλλά πάντα διασκεδαστικό.

Η Kesha ετοιμάζει την επιστροφή της. Η τραγουδίστρια που εδώ και εβδομάδες βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης όπου βρισκόταν για σοβαρές διατροφικές διαταραχές, έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα έβγαλε το σύμβολο του δολαρίου από όνομα της (αντίο Ke$ha) και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Αρχικά θα είναι δίπλα στον Ludacris και Brad Paisley στο νέο talent show Rising Star που θα προβληθεί στην Αμερική κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μουσικά ετοιμάζει την συνέχεια του «Warrior» που κυκλοφόρησε το 2012.

Η ίδια που φήμες τη θέλουν να συνεργάζεται με τον Zedd, γνωστό DJ της EDM και μέγα παραγωγό του “ARTPOP” της Lady Gaga, μίλησε για το νέο άλμπουμ που θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο αλλά πάντα διασκεδαστικό.

«Δούλεψα πάνω σε νέα μουσική και είναι πραγματικά διασκεδαστικό και πολύ διαφορετικό. Είναι λίγο οριακό, τρελό, διαφορετικά νομίζω ότι οι άνθρωποι θα το λατρέψουν. Δεν έχει σίγουρα όμως ένα πιο συγκρατημένο τόνο. Σε ένα τραγούδι μιλάει για να είσαι τρελά ερωτευμένος, τόσο γλυκό, και στη συνέχεια, σε ένα σημείο, λέει στο αγόρι, «Αν με προδώσεις, θα σε πυροβολήσω» »

Για να δούμε τι μας ετοιμάζει η Kesha, χωρίς το $…

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας