«Να δουλεύω μαζί του ήταν ταπεινωτικό και δυσάρεστο»

Η Kesha δεν είναι η μόνη καλλιτέχνης που είχε προβλήματα στη συνεργασία της με τον διάσημο παραγωγό Dr. Luke, aka Lukasz Gottwald. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η Kelly Clarkson έκανε μια δήλωση σχετικά με τον παραγωγό με τον οποίο συνεργάστηκε για τις επιτυχίες «Since U Been Gone» και «My Life Would Suck Without You», και τα δύο τραγούδια από το άλμπουμ Breakaway and All I Wanted που κυκλοφόρησε από την Sony.

«Η συνεργασία με Dr.Luke; Το έκανα γιατί με εκβίαζε η δισκογραφική μου». Με αυτά τα σκληρά λόγια η Kelly Clarkson επιτέθηκε στον μουσικό παραγωγό κατά την διάρκεια του ραδιοφωνικού προγράμματος Kyle & Jackie O Breakfast Show.

Η τραγουδίστρια πριν από λίγες εβδομάδες από το Twitter είχε υποστηρίξει την Kesha στη νομική μάχη κατά Dr.Luke.

Η τραγουδίστρια κατηγορεί τόσο την εταιρία της όσο και τον διάσημο παραγωγό λέγοντας:

«Συνήθως τα πηγαίνω καλά με όλους όσους δουλεύω, αλλά αυτός δεν είναι ένας καλός άνθρωπος, έχει πολύ ταλέντο αλλά είναι ψεύτης. Υπήρξαν τουλάχιστον μια-δυο τρομερές καταστάσεις μαζί του, μουσικά ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να δουλέψω μαζί του, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χειραγωγεί και να ψεύδεται. Εάν δεν ακολουθείς τους κανόνες του σου δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις, να είμαι κοντά του ήταν ταπεινωτικό και δυσάρεστο. Επίσης, τη τελευταία φορά που δούλεψα μαζί του, το έκανα μόνο και μόνο επειδή με εκβίαζε η δισκογραφική μου. Αν δεν συνεργαζόμουν με τον Dr.Luke δεν θα κυκλοφορούσαν το άλμπουμ μου.»

Φαίνεται πως το να δουλεύεις με τον Dr. Luke δεν είναι και το καλύτερο πράγμα στο κόσμο.

Αφήστε το σχόλιό σας