Η τραγουδίστρια του «Firework» αναμιγνύει την αίγλη του Hollywood με την αγροτική Αμερική στη νέα της φωτογράφιση.

Η Katy Perry φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στην Αμερικάνικη Vogue αυτή την εβδομάδα και έδωσε και μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το γάμο της με τον Russell Brand και την αποτυχημένη σχέση με τον John Mayer.

Η «Teenage Dream» star εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Ιουλίου για πρώτη φορά σε φωτογράφηση θέμα τη φύση και τους αμερικάνικους αγρούς.

Σε μία από τις φωτογραφίες η Katy ποζάρει έξω από ένα παραδοσιακό αμερικανικό σπίτι σε ένα αγρόκτημα δίπλα στις κότες, ενώ φοράει ένα πολυτελές μπαρόκ στυλ φόρεμα, ενώ σε μία άλλη τη βλέπουμε ξαπλωμένη σε ένα δεμάτι σανό ενώ φορώντας ένα λαμπερό φόρεμα χολιγουντιανού στυλ .

Katy Perry Vogue Ιουλίου 2013
Η Katy Perry ποζάρει για την Αμερικάνικη Vogue

Στη συνοδευτική συνέντευξη, η Katy αποκαλύπτει ότι δεν έχει μιλήσει με τον πρώην σύζυγό της Brand Russell από τον Δεκέμβριο του 2011 που ζήτησε διαζύγιο, και λέει ότι δεν του άρεσε αυτή να είναι»το αφεντικό» στη διάρκεια των 14 μηνών γάμου τους.

Katy Perry Vogue Ιουλίου 2013
Η Katy Perry ποζάρει για την Αμερικάνικη Vogue

Όσο για την πρόσφατη σχέση της με τον John Mayer, η «California Gurls» λέει ότι εξακολουθεί να είναι «τρελά ερωτευμένη» μαζί του, αλλά τον περιγράφει ως ένα «όμορφο μυαλό», αλλά και μια «βασανισμένη ψυχή».

Η Katy Perry αναμένεται να επιστρέψει με ένα νέο album, συνέχεια του «Teenage Dream» του 2010, κάποια στιγμή αργότερα μέσα στη χρονιά.

Katy Perry Vogue Ιουλίου 2013

Αφήστε το σχόλιό σας