Η Jennifer Lopez ξεκινά τη πρόκληση #BeTheGirl: το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για το καλοκαίρι!
Jennifer Lopez

Η J.Lo γίνεται personal trainer

Έχουν συνηθίσει να βλέπουμε την Jennifer Lopez κομψή στο red carpet, δεν την έχουμε όμως συνηθίσει να την βλέπουμε με αθλητικά, που αν κρίνουμε από την εμφάνισή της γνωρίζει αρκετά καλά πως να συνδυάζει γυμναστική και σωστή διατροφή και να είναι σε τέλεια φυσική κατάσταση.

Αν τώρα σας λέγαμε πως θα γίνει η δική σου personal trainer πως θα σας φαινόταν; Ναι σωστά διάβασες η Jennifer ξεκίνησε το #BeTheGirl, το πρόγραμμα για να σε βάλει σε τέλεια φόρμα για το καλοκαίρι.


Το project αποτελεί μέρος του brand lifestyle BodyLab, που ιδρύθηκε από την ίδια την J.Lo.  H Jennifer μας φαίνεται γεμάτη ενέργεια και να έχει πάρει στα σοβαρά την αποστολή να αναμορφώσει εκείνους που δεν είναι ικανοποιημένοι με την εμφάνισή τους:

«Μαζί μπορούμε να προπονηθούμε, να βρούμε κίνητρο και να βοηθηθούμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Όταν τρώω εγώ, τρως εσύ. Όταν ιδρώνω, ιδρώνεις και εσύ. Όταν τρέχω, τρέχεις και εσύ. Θα είναι η έμπνευσή σας, ο προπονητής σας και η σύντροφό σας στην άσκηση»


Έχουμε δει την Jennifer Lopez σαν τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός, επιχειρηματίας, τώρα θα την δούμε και σαν personal trainer.

Αφήστε το σχόλιό σας