Από το «Jenny From The Block» στο Walk of Fame. Από την περασμένη Πέμπτη η Jennifer Lopez είναι επίσημα μια αστέρας του Hollywood, αφού έλαβε το αστέρι νούμερο 2500.

Ενθουσιασμένη και υπέρ ικανοποιημένη η πρώην κριτής του American Idol εμφανίζεται στην τελετή συνοδευόμενη από την οικογένειά της, σχεδόν όλη. Τη μαμά της την αδερφή της τον αγαπητικό της (Casper Smart) και τα μικρά της. Στην τελετή συμμετείχαν και οι φίλοι Pitbull με τον οποίο συνεργάστηκαν στο «Live it up» και η Jane Fonda, κολλητή φίλη της J.Lo από την εποχή της ταινίας Monster in Law

Jennifer Lopez  @ Hollywood Walk of Fame
Jennifer Lopez @ Hollywood Walk of Fame

Από τα μέσα της δεκαετίας του ογδόντα μέχρι σήμερα, η J.Lo έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 30 ταινίες και πούλησε πάνω από 70 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο απολαμβάνοντας πολλές επιτυχίες και βραβεία. Από ghetto-girl σε μια από τις πιο καλοπληρωμένες star του κόσμου.

Jennifer Lopez - Hollywood Walk of Fame

Στη τελετή απονομής η Jennifer Lopez τράβηξε όλα τα βλέμματα και για την εμφάνισή της. H επιλογή της ήταν ένα λευκό τοπ και μια καταπληκτική ασύμμετρη ροδακινί σατέν φούστα του Christian Dior.

Μάλιστα η φούστα μακριά και ασύμμετρη είναι πολύ της μόδας για το καλοκαίρι του 2013.

ασύμμετρη φούστα

Αφήστε το σχόλιό σας