Η Janet διαψεύδει τις φήμες.

Στις 24 Δεκεμβρίου η Janet Jackson είχε γράψει ένα πραγματικά ανησυχητικό μήνυμα στο Facebook, ανακοινώνοντας την αναβολή της «Unbreakable Tour» και επίσης μια επερχόμενη χειρουργική επέμβαση.

«Γεια σε όλους …. Θέλω να σας ευχηθώ καλές διακοπές. Θα πρέπει να ξέρετε ότι σήμερα έμαθα από το γιατρό μου που θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση σύντομα. Με λυπεί το γεγονός να αναφέρω ότι αναγκάστηκα να αναβάλω τις ημερομηνίες του Unbreakable Tour, μεταφέροντας τα πάντα την άνοιξη. Κάθε ημερομηνία θα επαναπρογραμματιστεί, κρατήστε σφιχτά τα εισιτήριά σας σύντομα κοινοποιούν τις νέες ημερομηνίες. Παρακαλώ προσευχηθείτε για μένα, για την οικογένειά μου, και όλη την παρέα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν θα υπάρξει άλλη ενημέρωση, σας αγαπώ όλους πάρα πολύ, και είμαι βέβαιη ότι θα καταλάβετε.»

Μετά από δύο εβδομάδες μια ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στο RadarOnline ότι οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο στις φωνητικές χορδές της Janet, πανικοβάλλοντας τους θαυμαστές της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Αν και είχε πει πως δεν θέλει να μιλήσει για την κατάσταση της υγείας της, η Janet Jackson χθες μέσω των social media απάντησε στις φήμες ένα τηλεοπτικό μήνυμα που λέει πως δεν έχει καρκίνο, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποιο είναι το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και την ανάγκασε να αναβάλλει τις προγραμματισμένες συναυλίες της: «Οι φήμες δεν είναι αλήθεια, δεν έχω καρκίνο, αλλά αναρρώνω. Οι γιατροί έχουν εγκρίνει τις συναυλίες μου προγραμματίζονται στην Ευρώπη».

Αφήστε το σχόλιό σας