Η Janet Jackson έτοιμη να επιστρέψει μετά από 7 χρόνια;
Janet Jackson

Η Janet Jackson θα επιστρέψει με ένα νέο single στις 28 Απριλίου. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της επτά χρόνια, το τραγούδι θα έχει τίτλο “Dancing Tomorrow”, αναμένουμε τις επιβεβαιώσεις …

Για την ώρα όλα είναι απλά φήμες και ακόμα αναμένουμε την επιβεβαίωση της ίδιας , ωστόσο φαίνεται πως η θρυλική Janet Jackson είναι έτοιμη να επιστρέψει. Η τραγουδίστρια απέχει πολλά χρόνια από τη μουσική και έχει να ηχογραφήσει νέο υλικό από όταν αποσύρθηκε στο Κατάρ, οπού ζει με τον σύζυγο της, Wissam Al Mana.

Μετά από αρκετές εικασίες, το ίντερνετ γέμισε με φήμες για την επικείμενη επιστροφή της! Σύμφωνα με όσα ακούγονται το νέο single θα πρέπει να κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου, πιο συγκεκριμένα στις 28 του μήνα και θα ονομάζεται  “Dancing Tomorrow” και από αυτόν φανταζόμαστε πως θα πρόκειται για ένα uptempo κομμάτι σε Jacksonian στυλ.

Την παραγωγή φαίνεται πως ανέλαβαν οι εδώ και χρόνια συνεργάτες της Janet Jackson, Jimmy Jam και Terry Lewis, σε συνδυασμό με τον με τη δημιουργικότητα του παραγωγού Rodney Jerkins, ο οποίος είχε υπογράψει και το single “Feedback” του 2008.

Αλλά το ξαναλέμε περιμένουμε την επιβεβαίωση της ίδιας της  Janet Jackson η οποία μετά από απουσία τεσσάρων μηνών από τα social media, με ένα tweet δεν «αρνήθηκε» την επιστροφή της:
“Letting go doesn’t mean you stop” έγραψε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Αναμένουμε περισσότερα… Εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι για την επιστροφή της.

Αφήστε το σχόλιό σας