Οι Υπέροχοι 7 ενώνουν τις φωνές τους σε ένα εορταστικό project.

Παρότι η μουσική ομάδα Οι Υπέροχοι 7 είναι πρωτοεμφανιζόμενη, τα μέλη της μόνο άγνωστα δε σας είναι.

Η Μαριέττα Φαφούτη, o Monsieur Minimal, η Nalyssa Green, η Idra Kayne, ο Ευστάθιος Δράκος (Minor Project), o Gautier και ο Δημήτρης Σαμόλης δραστηριοποιούνται στη μουσική ερμηνεύοντας κατά κύριο λόγο αγγλόφωνα τραγούδια.

Τα φετινά Χριστούγεννα οι εφτά καλλιτέχνες φορούν τη «μυστική» στολή τους και ενώνουν τις φωνές του σε ένα άκρως εορταστικό project. Οι Υπέροχοι 7, όπως χαρακτηριστικά ονομάστηκε το σχήμα που προέκυψε, ηχογραφούν τη δική τους πρωτάκουστη χριστουγεννιάτικη μελωδία στην ελληνική γλώσσα.

Η τελευταία ημέρα της χρονιάς ξημερώνει πάντα την αρχή του καινούριου έτους, μία αέναη διαδικασία που ενσαρκώνει τον κύκλο της ζωής. Οι Υπέροχοι 7 ευελπιστούν να αποκτήσουν μόνιμη θέση στις εποχιακές αλλά επανερχόμενες ημέρες των εορτών με ένα ώριμο «Χριστουγεννιάτικο» τραγούδι.

Πίσω από την παρέα των εφτά καλλιτεχνών βρίσκεται ο όγδοος – αριθμητικά – Μανώλης Φάμελλος, ο οποίος επιμελείται την παραγωγή και τον συντονισμό της ομάδας, τη διδασκαλία και διεύθυνση της Χορωδίας Νέων που συμμετέχει και τέλος, υπογράφει τη σύνθεση και τους στίχους.

Το τραγούδι απέκτησε μορφή με τη σκηνοθετική αντίληψη του Γιώργου Γιαννίμπα και του Κάρολου Πορφύρη.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας