Η Iggy Azalea είναι έτοιμη να επιστρέψει!

Η ράπερ από την Αυστραλία επιβεβαίωσε νέα μουσική, βίντεο και μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο άλμπουμ της «Digital Distortion» θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο.

«Έχω αποφασίσει να συμπεριλάβω ένα από τα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ μου«Digital Distortion» στo νέo mixtape της Def Jam #DirectDeposit», έγραψε η Iggy Azalea λέγοντάς στους φίλους της πως θα δημοσιεύσει ένα link στο Spotify όταν το τραγούδι κυκλοδορήσει.

Η Iggy συνέχισε λέγοντας: «Αισθάνθηκα ότι ήταν σημαντικό να πω. Ξέρω είναι μακρά η αναμονή για το άλμπουμ μου – συγνώμη!» πρόσθεσε η 26χρονη. «Ελπίζω ότι οι θαυμαστές μου να κατανοήσουν, η ζωή μου έχει γεμίσει με τόσες πολλές προσωπικές αλλαγές. Αισθάνθηκα ότι ήταν σημαντικό Έκανα μερικές δημιουργικές αλλαγές επίσης – Χρειαζόμουν το άλμπουμ μου να αντικατοπτρίζει  που είναι το κεφάλι μου το 2017.»

https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/837411791726501888

Τελευταίο single της Iggy ήταν το «Team», το οποίο αρχικά προοριζόταν σαν πρώτο single του « Digital Distortion». Το τραγούδι έφτασε στο No. 42 του Billboard Hot 100 στις αρχές του 2016 και αργότερα έγινε χρυσό στις ΗΠΑ πουλώντας πάνω από 500 χιλιάδες αντίτυπα.

Κλείνοντας να σας πούμε πως η αστέρας του «Fancy» ήταν στο Χονγκ Κονγκ τις προηγούμενες μέρες για να εμφανιστεί στο Dragonland Music Festival, αλλά και να γυρίσει το νέο της κλιπ.

Ανέβασε μάλιστα και ένα σύντομο video που κάνει twerk. Στο video κάνειτ tag τον σκηνοθέτη Lil Internet, που πρόσφατα δούλεψε με Beyoncé, Diplo, Major Lazer κ.α.

Αργότερα ο Lil Internet δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα στο Χονγκ Κονγκ.

Αφήστε το σχόλιό σας