Η Heaven Music πραγματοποιεί μία στρατηγική κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην εγχώρια μουσική βιομηχανία αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διάθεση των κυκλοφοριών της Warner Music σε Ελλάδα & Κύπρο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ HEAVEN ΜΕ ΤΗΝ WARNER MUSIC

Η HEAVEN MUSIC ANAΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ WARNER ΜUSIC ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Ηeaven Music ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Warner Music, μια από τις κορυφαίες δισκογραφικές εταιρίες παγκοσμίως.  Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η εταιρία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αποκτά τα δικαιώματα της αποκλειστικής εκμετάλλευσης του καταλόγου και των νέων κυκλοφοριών του ρεπερτορίου της Warner Music  για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την Warner Music, το βασικό πρωταγωνιστή της Μουσικής Βιομηχανίας παγκοσμίως. Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας και του ρεπερτορίου της Warner  με το εγχώριο δίκτυο διανομής  και τη γνώση της Ελληνικής μουσικής σκηνής της Heaven, δημιουργεί ευκαιρίες σημαντικής ανάπτυξης και καινοτομίας στη συγκεκριμένη αγορά».

Mέσω της στρατηγικής συνεργασίας της με την Warner Music, η Heaven Music κάνει μια δυναμική είσοδο στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία με κορυφαία labels που θα διανέμει αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο.

H άμεση διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων με την ταυτόχρονη εκμετάλλευση των ψηφιακών μέσων είναι στους άμεσους στόχους του Γιώργου Κυβέλλου, Γενικού Διευθυντή της Heaven Music που διαπραγματεύτηκε με επιτυχία τη συμφωνία με τη Warner.

Η Warner Music, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, μέσω των πιο αναγνωρισμένων δισκογραφικών labels που διαθέτει (Warner BrosAtlanticElectraAsylum ParlophoneRhinoRoadrunner, Warner Classics, κ.α ) έχει  κυρίαρχο ρόλο στην διαμόρφωση της διεθνούς μουσικής σκηνής, με έναν κατάλογο που αριθμεί πάνω από ένα εκατομμύριο τίτλους. Στο δυναμικό της ανήκουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που πρωταγωνιστούν στο μουσικό στερέωμα διεθνώς όπως οι: James BluntMichael BubléColdplay, Dream TheaterFloridaGreenDayDavid GuettaLinkin ParkBruno MarsKylie MinogueMuseSean PaulRadioheadRed HotChili Peppersκ.αΟ κατάλογος της Warner Music περιλαμβάνει επίσης  θρυλικά ονόματα που έχουν κυριαρχήσει με την παρουσία τους τις τελευταίες δεκαετίες όπως οι: Shirley BasseyDavid BowieMaria CallasChicagoPhilCollinsDeep PurpleDoorsDuran Duran, EaglesForeignerAretha FranklinIron MaidenMadonna,Morrissey,  New OrderPet Shop BoysPink FloydPrinceChris ReaREMSimply RedRod Stewart,Jethro TullTina TurnerLed ZeppelinZZ TOPκ.α.

H Heaven Music είναι σήμερα η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα με παρουσία και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. H επιτυχημένη πορεία της στηρίζεται στην δυναμική του ρεπερτορίου της σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των Μέσων Επικοινωνίας και των συνεργιών του Ομίλου  ΑΝΤΕΝΝΑ.

H Heaven Music είναι μέλος της νεοσύστατης “ANTENNA MUSIC”, που διαχειρίζεται όλες τις μουσικές και ραδιοφωνικές δραστηριότητες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με επικεφαλής τον Eric Hansen.

Αφήστε το σχόλιό σας