Η Gwen Stefani θα γίνει θέμα συζήτησης με μία πρωτότυπη κίνηση κατά τη διάρκεια των Grammy’s, χωρίς ωστόσο να συμμετέχει σε αυτά!

Η Gwen Stefani αποδεικνύει ότι γνωρίζει πολύ καλά πώς να κλέβει τις εντυπώσεις.

Το τρίτο σόλο στούντιο άλμπουμ της 46χρονης τραγουδίστριας με γενικό τίτλο «This Is What The Truth Feels Like» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου 2016, δέκα έτη μετά το «The Sweet Escape». Είχε μεσολαβήσει η επάνοδός της στο γκρουπ των No Doubt.

Ο δεύτερος προάγγελος του δίσκου θα κάνει ντεμπούτο στις 12 Φεβρουαρίου. Το «Make Me Like You» – όπως τιτλοφορείται το κομμάτι – θα οπτικοποιηθεί ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα κατά τη διάρκεια των 58ων Βραβείων Grammy.

Σε ένα από τα διαφημιστικά διαλείμματα της τελετής, η οποία θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες, η Gwen Stefani θα βιντεοσκοπήσει και θα προβάλλει ταυτοχρόνως σε απευθείας μετάδοση το video clip του «Make Me Like You».

Ενόσω ολόκληρος ο πλανήτης θα είναι συντονισμένος στη μεγαλύτερη μουσική εορτή της χρονιάς, η Gwen Stefani πρωτοτυπεί με το πρώτο video clip που θα γυριστεί live στα τηλεοπτικά χρονικά.

Μην το χάσεις:
Ακούστε το νέο single της Gwen Stefani, «Make Me Like You»!

Το tracklist του «This Is What The Truth Feels Like»:

 1.  Misery
 2. You’re My Favorite
 3. Where Would I Be?
 4. Make Me Like You
 5. Truth
 6. Used To Love You
 7. Send Me A Picture
 8. Red Flag
 9. Aksin 4 It
 10. Naughty
 11. Me Wihtout You
 12. Rare
 13. Loveable (International)Deluxe έκδοση
 14. Rocket Ship
 15. Getting Warmer
 16. Obsessed
 17. Splash

Αφήστε το σχόλιό σας