Οι Gorillaz εργάζονται για το πρώτο άλμπουμ από το 2010

Καλά νέα για τους λάτρεις των Gorillaz! The future is coming on. (It’s coming on. It’s coming on.)

Οι Gorillaz είναι έτοιμοι να επιστρέψουν. Στις αρχές του έτους ο σκιτσογράφος Jamie Hewlett είχε δημοσιεύσει στο Instagram δύο φωτογραφίες του Murdoc και Noodles, δύο εικονικά μελή το γκρουπ με το σχόλιο: «Ναι. Η επιστροφή των Gorilaz». Τώρα επιτέλους και ο Damon Albarn, ο τραγουδιστής των Gorillaz, επιβεβαίωσε οριστικά την επιστροφή των Gorillaz.

Σε συνέντευξή του στην αυστραλιανή τηλεόραση, ο Damon είπε: «Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω την εγγραφή για το νέο υλικό των Gorillaz. Ήμουν πολύ απασχολημένος, έτσι δεν είχα πολύ χρόνο. Θα ήθελα να επιστρέψω στη ρουτίνα του να είσαι στο σπίτι και να επιστρέψω στο στούντιο για 5 ημέρες την εβδομάδα».

screen-shot-2015-07-16-at-8-11-11-am-600x388

Ο  Damon Albarn μέχρι στιγμής είναι πολύ απασχολημένος με την προώθηση του άλμπουμ των Blur, «The magic whip». Ο δίσκος έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο εμπορικά όσο και από κριτικής.

Αναμένοντας την επιστροφή των ας δούμε το τελευταίο video των Blur, «Ong Ong».

Τελευταίο άλμπουμ των Gorillaz ήταν το The Fall που κυκλοφόρησε to Δεκέμβριο του 2010 ως δωρεάν download για τα μέλη του fan club και στη συνέχεια, τον Απρίλιο του 2011 σε CD.

Αφήστε το σχόλιό σας