Το διήμερο πριν την πρωτοχρονιά του 2018, κάποιοι θέλουν να το περάσουν με τη Γιώτα Νέγκα… Και πολύ καλά θα κάνουν…

Η Γιώτα Νέγκα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει, ίσως, η πιο «περιζήτητη» γυναίκα καλλιτέχνης στο είδος της… Με πολλές επιτυχίες, πολλά τραγούδια που έχουν μείνει χαραγμένα στη συνείδηση του κοινού από τη χαρακτηριστική φωνή της και φυσικά πολλές live εμφανίσεις…

Από το τραγούδι «Με τα μάτια κλειστά», το «Δεν με κρατάει ό,τι θυμάμαι», το «Το δίκιο μου» και τους «Ανοιχτούς λογαριασμούς», παρουσιάζει το «Ήταν μαζί σου» το νέο της κομμάτι σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους του Νίκου Μωραίτη που κυκλοφόρησε πριν από λίγες βδομάδες.

Γι’ αυτό, λοιπόν, το διήμερο στις 30 και 31/12 θα βρίσκεται στη σκηνή του PassPort στον Κεραμεικό και θα έχει συντροφιά της ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με μουσικές επιλογές που τη χαρακτηρίζουν, από τους «άνδρες» της ζωής της όπως λέει χαρακτηριστικά. Όχι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Από τους αγαπημένους τραγουδιστές που στιγμάτισαν τη ζωή της στο πέρασμα των χρόνων με τα τραγούδια τους.

Ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα, με μία εισαγωγή καθηλωτική, που πρέπει ο καθένας να το παρακολουθήσει.

Συγκεκριμένα στις 31/12 παραμονή Πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα θα ξεκινήσεις στις 23.30 με τη σκυτάλη να έχει η νεαρή τραγουδίστρια Μάγδα Βαρούχα, όπου θα ανοίξει το πρόγραμμα και που η ίδια έχει κεντρίσει τα βλέμματα του κοινού από τα πρώτα της κιόλας δισκογραφικά βήματα στο χώρο.

Μάγδα Βαρούχα

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

Σε μια σπέσιαλ, εορταστική παράσταση του «ΦΥΛΛΟ ΑΝΔΡΙΚΟ», όπου τη σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια συνοδεύει ειδικά για αυτή τη βραδιά η ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 10.30 μ.μ.
Μάγδα Βαρούχα: 11.30 μ.μ. – 12.30 π.μ. | Γιώτα Νέγκα: 12.45 π.μ. – λήξη

Λίγα λόγια για τη Μάγδα Βαρούχα:
Η Μάγδα Βαρούχα, θεωρείται μια από τις πλέον νέες ανερχόμενες γυναικείες φωνές, με ιδιαίτερη ζεστή χροιά, μελωδικά γυρίσματα και έναν χαρακτηριστικό λυγμό στην ερμηνεία της. Επιλέγει έναν πρωτότυπο τρόπο να παρουσιάσει δικά της κομμάτια, μπλεγμένα περίτεχνα με αγαπημένες επιρροές. Μουσικές αδυναμίες, όπως λέει και η ίδια. Γράφει στίχο, μουσική και δηλώνει πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει, ως αγαπημένη, κάποια από τις δύο «ιδιότητές» της. Η παρουσία της στον χώρο, τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ιδιαιτέρως δυναμική. Με σημαντικές συνεργασίες, καλοστημένες πρωτότυπες μουσικές παραστάσεις και χαρακτηριστικές ερμηνείες.

Ακολουθεί το αρχικό Δελτίο Τύπου:

« Φ Υ Λ Λ Ο   Α Ν Δ Ρ Ι Κ Ο » Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει τραγούδια ανδρών ερμηνευτών από 16 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στη σκηνή του Passport Κεραμεικός

Η Γιώτα Νέγκα, η μεγαλύτερη σύγχρονη λαϊκή ερμηνεύτρια, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής της περιοδείας, επιστρέφει φέτος το χειμώνα και παρουσιάζει μια παράσταση όμοια με μουσική βιογραφία, βασισμένη σε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει άντρες καλλιτέχνες.

Από τον Στέλιο Καζαντζίδη έως και τον Χρήστο Θηβαίο, από τον Στράτο Διονυσίου μέχρι τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, και από τον Σταύρο Ξαρχάκο έως τον Νίκο Παπάζογλου, η Γιώτα Νέγκα μοιράζει τα φύλλα της τράπουλας στους άντρες που χάραξαν μέσα της δρόμους. Παίζει  με το μεγάλο στοίχημα να τους «δώσει» πίσω ως  δώρο τη δική της καθαρή γυναικεία ερμηνευτική υπογραφή, μέσα από ένα σύγχρονο unplugged λαϊκό ήχο, τριών μόλις οργάνων. Στη δύσκολη αναμέτρηση απαραίτητοι συμπαίκτες της είναι τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, τα οποία κάνουν τη σύνδεση των χρονικών βαθμίδων και δηλώνουν το μέγεθος της λαϊκής ερμηνευτικής της υπόστασης στο σήμερα.

Σε ένα καρέ που το έπαθλο είναι η κάθαρση και νικητής πάντα η ψυχή, η Γιώτα βγάζει από το μανίκι της τον κρυμμένο άσσο που θα συμπληρώσει όλες τις μετέωρες παρτίδες: την απόλυτη θηλυκή της ματιά σε έναν κόσμο χαρτογραφημένο από άντρες.

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

 

Αφήστε το σχόλιό σας