Το πρώτο εξώφυλλο του 2016 για την Gigi Hadid είναι υπέροχο

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία (και η εμφάνισή της στο Victoria Secret fashion show το επιβεβαιώνει): Η Gigi Hadid είναι όμορφη. Αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι, δυστυχώς, απλά το μόνο που κάνουν είναι να κριτικάρουν το σώμα της. Έτσι η Gigi απαντάει στους haters όπως είχε κάνει και στο παρελθόν.


«Είμαι ένα αθλητικό άτομο – είπε η Gigi στη βρετανική Vogue, οπού είναι και cover girl για το τεύχος Ιανουάριος 2016 – Αγαπώ το σώμα μου, γιατί ξέρω ότι έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να είναι έτσι και δεν πρόκειται να αλλάξω για κανένα καταθλιπτικό για τη ζωή του άτομο».

Το μοντέλο ξέρει να απαντά κατάλληλα σε εκείνους που επικρίνουν συνεχώς τους άλλους: «Οι άγγελοι της Victoria Secret δεν είναι οι καλύτεροι. Εγώ δεν είμαι η καλύτερη και μοντέλα plus-sized δεν είναι καλύτερα από τους άλλους»

Mιλώντας για την επιτυχία της στα social media είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό: «Δεν αλλάζω καθόλου τον εαυτό μου ό,τι κάνω απλώς λειτουργεί. Όταν οι άνθρωποι γίνονται διαφορετικοί στα social media απ’ότι είναι στην πραγματικότητα, φαίνεται βεβιασμένο. Η Cara Delevigne δεν φοβήθηκε ποτέ να δείξει ότι είναι περίεργη, και αυτό άνοιξε μια πόρτα για μένα. Αλλά δεν πιστεύω ότι παίρνω δουλειές επειδή έχω followers. Η δουλειά μου είναι αυτή που μου φέρνει followers».

Αφήστε το σχόλιό σας