Η «Φρουτοπία» του Ευγένιου Τριβιζά επιστρέφει με νέες παραστάσεις από το Θέατρο Παλλάς!

Έπειτα από τις δυσάρεστες εξελίξεις του Φεβρουαρίου οι οποίες ανάγκασαν τη «Φρουτοπία» και τις υπόλοιπες παραστάσεις που ανέβαιναν εκείνη την περίοδο στη σκηνή του «Rex» (διαβάστε περισσότερα εδώ), η θεατρική μεταφορά του αγαπημένου τηλεοπτικού κουκλοθέατρου επιστρέφει τελικά από το Θέατρο «Παλλάς».

Ακολουθεί απόσπασμα από το αρχικό Δελτίο Τύπου της παράστασης:

«Τριάντα χρόνια μετά ο διαμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος επιστρέφει στη μακρινή Φρουτοπία, δυτικά του Αβγατηγανιστάν, ανατολικά του Πιπερού και βορειοδυτικά της Χώρα του Χασμουρητού, για να λύσει και πάλι το μυστήριο της εξαφάνισης του Μανόλη του Μανάβη! Με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσει το τρομερό Φρουκτήνος; Θα βοηθήσει τον Ανανία το πεπόνι να βρει τη βούλα του; Θα αποτρέψει τη Μάτα τη ντομάτα να πέσει στις ρόδες κάποιας ολέθριας νταλίκας; Θα βρει τον τρόπο να εξιχνιάσει την απεχθή συνομωσία που συντελείται αυτήν ακριβώς τη στιγμή στη μακρινή Φρουτοπία;

Ο Αιμίλιος το μήλο, η Μαρουλίτα το μαρούλι, ο Αρχέλαος το λαχανιασμένο λάχανο, ο Θάνος το κολοκυθάκι και όλοι οι κάτοικοι της Φρουτοπίας σας υπόσχονται ακόμα μία περιπέτεια αφάνταστου ηρωισμού και κατάπτυστης προδοσίας, με υπέροχες θυσίες και ασίγαστα μίση, τολμηρές προσδοκίες και αποτρόπαιες δολοπλοκίες που θα σας προκαλέσουν καρδιοχτύπι αλλά και ρίγη ευτυχίας!

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος εννιά χρόνια μετά την πρώτη του επιτυχημένη αναμέτρηση με τους ήρωες της Φρουτοπίας θα επιχειρήσει ένα δεύτερο ταξίδι στη μαγική αυτή χώρα…»

Η ονειρεμένη «Φρουτοπία» ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου «Παλλάς» από το Σάββατο 21 Μαρτίου. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 15:00 και κάθε Κυριακή στις 12:00.

Τα τραγούδια που ακούγονται κατά τη διάρκεια του έργου είναι πρωτότυπες δημιουργίες του Δήμου Αναστασιάδη σε στίχους του Ευγένιου Τριβιζά.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Χορογραφία – Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος
Με την δημιουργική συνεργασία: Ξένια Αηδονοπούλου
Μουσική: Δήμος Αναστασιάδης
Ενδυματολόγος: Νατάσσα Δημητρίου
Συνεργάτης Σκηνογράφος: Μαίρη Τσαγκάρη
Φωνητική Διδασκαλία: Γιάννα Βασιλείου
Σχεδιασμός Ήχου: Γιάννης Βενιός
Φωτισμοί: Γιώργος Φωκιανός
Βοηθός Σκηνοθέτη – Οργάνωση Παραγωγής: Άγγελος Παναγόπουλος
Βοηθός Χορογράφου: Μαρκέλα Μανωλιάδη

Πρωταγωνιστούν

Στο ρόλο του Πίκου Απίκου ο Γιάννης Τσεμπερλίδης

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):
Θεόδωρος Ελευθεριάδης
Ελένη Ευθυμίου
Πέτρος Ιωάννου
Δαμιανός Νικολαΐδης
Χρήστος Νικολάου
Κατερίνα Σούσουλα
Χρήστος Τανταλάκης
Ιώβη Φραγκάτου
Βαλάντης Φράγκος
Ηρώ Χαλκίδη

 

Αφήστε το σχόλιό σας