Η Φωτεινή Βελεσιώτου μάγεψε το κοινό των περισσότερων από 5.000 θεατών στην πρώτη μεγάλη προσωπική της συναυλία στο χώρο της Τεχνόπολης.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
“ΤΑ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΑ”
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου χθες, Τετάρτη (2/09) βράδυ, αγκαλιά με τους αγαπημένους της φίλους καλλιτέχνες: Eυγένιο Δερμιτάσογλου, Παντελή Θαλασσινό, Λιζέτα Καλημέρη, Μίνω Μάτσα, Μανώλη Μητσιά, Γιώτα Νέγκα και Μίλτο Πασχαλίδη και την ορχήστρα της: Νίκος Παπαδογιώργος: πιάνο-ενορχηστρώσεις, Νικος Παπαναστασίου: ακορντεόν, Γιώργος Καραμφίλλης: μπουζούκι, τζούρα, μπαγλαμά, Δημήτρης: Χριστοδουλόπουλος κιθάρες, Άγγελος Πολυχρόνου: τύμπανα, κρουστά, Διονύσης Μακρής: κοντραμπάσο και Λάζαρος Σαμαράς: ακορντεόν, αποθεώθηκε από τους πάνω από 5000 πιστούς θεατές που κατέκλυσαν το συναυλιακό χώρο της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ του Δήμου Αθηναίων, στη πρώτη της μεγάλη προσωπική συναυλία.

Το χθεσινό πρόγραμμα με τίτλο “ΤΑ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΑ”, το επέλεξε αποκλειστικά η ίδια προσπαθώντας να ισορροπήσει το συναίσθημα με τις μνήμες της, τις αναφορές μιας ζωής αλλά και τα τραγούδια που της χάρισαν οι νεότεροι δημιουργοί που την εμπιστευτήκαν, τα τραγούδια που από παιδάκι αποστήθιζε μέσα στην οικογένεια αλλά και τα τραγούδια που σημαδεύτηκαν από το λόγο μεγάλων ποιητών και στιχουργών.

Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε απόλυτα, το κοινό αφέθηκε στην αλήθεια της, τη συνόδευσε διακριτικά και την καταχειροκρότησε συγκινημένο.

Το φινάλε αυτής της βραδιάς, χαρίστηκε στο κοινό από όλους μαζί με τη Φωτεινή να φέρνει στη σκηνή όλους τους εξαιρετικούς φίλους της καλεσμένους τραγουδιστές να ερμηνεύσουν όλοι μαζί το απαράμιλλο τραγούδι του Μπαγιαντέρα, «Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη».

  • Το μήνυμα της Φωτεινής Βελεσιώτου για τη χθεσινή (2/09) συναυλία της στην Τεχνόπολη:

«Με δυσκολία καθώς τα λόγια είναι αδύναμα να περιγράψουν και να αποτυπώσουν τα συναισθήματα, θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συμμετείχαν στη προσπάθεια της οργάνωσης και πραγματοποίησης της πρώτης μου προσωπικής συναυλίας.
Ξεκινώντας από την διοργανώτρια εταιρεία, την MINOS EMI και τους ανθρώπους της, τον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΕΛΩΔΙΑ για την επιτυχημένη και πολύ μεγάλη υποστήριξη της συναυλίας , τους επί σκηνής φίλους και συνεργάτες τραγουδιστές και μουσικούς και αφήνω τελευταίους, όχι βέβαια με σειρά προτεραιότητας, όλους αυτούς τους ανθρώπους με τη συγκινητική προσέλευση και μάλιστα σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους.»
Φωτεινή Βελεσιώτου

(Δελτίο Τύπου)

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βραδιά:

Αφήστε το σχόλιό σας