Οι Incubus ηχογραφούν με τον Skrillex και τον Chino Moreno των Deftones.

Οι Incubus εργάζονται για το νέο τους άλμπουμ 8 και αν το tracklist του δίσκους δεν έχει αποκαλυφθεί, φαίνεται ότι η μπάντα με επικεφαλής τον Brandon Boyd εργάζεται στο στούντιο μαζί με τον παραγωγό και DJ της EDM Skrillex.

Η είδηση μας έρχεται από μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο κιθαρίστας των Incubus, Mike Einziger για να αποκαλύψει τη συνεχιζόμενη συνεργασία μεταξύ της μπάντας και του Skrillex, με τον τελευταίο να τον βλέπουμε επι το έργο πίσω από την κονσόλα μίξης. Ωστόσο, παραμένει ασαφές εάν η συνεργασία με τους με τον Skrillex θα είναι για ένα τραγούδι ή αν βάλει το χεράκι του σε ολόκληρο το άλμπουμ, του οποίου προηγείται μέχρι στιγμής το single Nimble Bastard.

 

Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Αν δεν ενθουσιαστήκατε ακούγοντας το όνομα του Skrillex στο άλμπουμ, η νέα φωτογραφία που ανέβασε ο Einziger σίγουρα θα  ενθουσιάσει όλους τους fan της alternative metal band.

Στην νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter ο κιθαρίστας των Incubus, μπορείτε να δείτε ο ηγέτης των Deftones, Chino Moreno, να ηχογραφεί μαζί με τον Brandon Boyd και  τον Skrillex. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί, έτσι είναι ακόμα άγνωστο αν η εργασία μαζί με Moreno θα είναι μέρος του 8 ή αν, αντιθέτως, αφορά ένα side project

Ακούστε το «Nimble Bastard»:

Αφήστε το σχόλιό σας