Έρχεται νέο άλμπουμ το καλοκαίρι από τους Florence and the Machine, ενώ το video clip του  νέου «What Kind of Man» έκανε πρεμιέρα.

Νέα μουσική από τους Florence and the Machine έφτασε. Μετά το teaser από ένα σχεδόν ορχηστρικό κομμάτι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα  η Florence Welch πήρε φόρα, ανακοίνωσε τα σχέδιά για το τρίτο studio άλμπουμ της και το video clip του  «What Kind of Man».

Το νέο άλμπουμ των Florence and the Machine – το πρώτο από το  Ceremonials του 2011 – θα ονομάζεται How Big How Blue How Beautiful και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.  Θα περιέχει 11 τραγούδια που παρήχθησαν από τον Markus Dravs ((Björk, Arcade Fire, Coldplay) αλλά και με τη συνεισφορά του παραγωγού του Ceremonials και συνεργάτη της Adele Paul Epworth ,  Kid Καμάκι, John Hill και άλλων.

Όσο για το άλμπουμ, οι του θα επικεντρώνονται στο εδώ και το  τώρα . Όπως λέει η Welch «Το νέο άλμπουμ αναφέρεται  σε μια προσπάθεια να μάθουμε πως ζούμε και πως αγαπάμε τον κόσμο αντί να προσπαθούν να ξεφύγουμε από αυτόν. Το οποίο είναι τρομακτικό γιατί δεν κρύβομαι πίσω από κάτι, αλλά ένιωσα σαν κάτι που έπρεπε να κάνω. »

Την Τρίτη, οι Florence and the Machine μας έδωσαν την πρώτη γεύση από τη νέα τους μουσική με ένα βίντεο για τον σχεδόν ορχηστρικό ομώνυμο τραγούδι κομμάτι του άλμπουμ. Ακούστε το. Ακολουθεί το tracklist του How Big How Blue How Beautiful

Tracklist:

1. «Ship to Wreck»
2. «What Kind of Man»
3. «How Big, How Blue, How Beautiful»
4. «Queen of Peace»
5. «Various Storms & Saints»
6. «Delilah»
7. «Long & Lost»
8. «Caught»
9. «Third Eye»
10. «St Jude»
11. «Mother»

Να σας πούμε πως μια περιοδεία  για το άλμπουμ  δεν έχει ανακοινωθεί, όμως το συγκρότημα θα εμφανιστεί σε μερικά Φεστιβάλ της Αμερικής – όπως το Coachella – και της Ευρώπης τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Αφήστε το σχόλιό σας