Η Kesha πρόσφατα μίλησε για την περίοδο που πέρασε στην κλινική αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει τις διατροφικές της διαταραχές. Η μια φόρα «τρελή» τραγουδίστρια με τα ξανθιά μαλλιά αποκάλυψε πως όταν βγήκε από το rehab παίρνει τη ζωή με περισσότερη ενέργεια και έχει γυρίσει τελείως σελίδα, αφήνοντας πίσω το παρελθόν…

Η απόδειξη της προθυμίας της να αλλάξει φαίνεται είδη από το καλλιτεχνικό της όνομα που έβγαλε το σύμβολο του δολαρίου, “$”. Για να αποτρέψει το συνεχόμενο gossip για τους λόγους που την οδήγησαν στη θεραπεία, η Kesha αποκάλυψε στο περιοδικό Teen Choice τους λόγους που μπήκε στη κλινική ήταν τα προβλήματα με την διατροφή της που την ταλαιπωρούσαν χρόνια.

Η τραγουδίστρια επίσης είπε πως η ζωή της έπαιρνε μια στροφή διαφορετική με τις αρχές της.

“Το μήνυμά μου ήταν πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας και να αποδέχεστε τον εαυτό σας όπως είστε. Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν με αγαπούσα για αυτό που ήμουν, έπρεπε να βρω λύση και να ακούσω τις ίδιες μου τις συμβουλές. Είμαι ένα διάσημο πρόσωπο και θα πρέπει να είναι πάντα χαρούμενη μπροστά σε όλους και δεν δέχομαι να είμαι υποκριτής. Ένιωσα την ανάγκη να λάβω βοήθεια, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους fan μου. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να είμαι ψεύτικη”.

Μπράβο Kesha. Μας αρέσεις έτσι!

Αφήστε το σχόλιό σας