Το καινούργιο τραγούδι της Emeli Sandé είναι ένας ύμνος στη δύναμη.

Η Emeli Sandé επιστρέφει με το νέο single «Sparrow» (Σπουργίτι) που κυκλοφορεί από τη Virgin EMI / Universal Music.

Η Σκοτσέζα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές στην pop, τη soul και τη R&B μουσική, έχει συναίσθηση της γεμάτης αστάθειες εποχής που διανύουμε και επανέρχεται με ένα τραγούδι που θα σκορπίσει αισιοδοξία και έμπνευση.

Στην εποχή της χαμηλής αυτοεκτίμησης και της κλονισμένης ταυτότητας, το «Sparrow» μοιράζει κουράγιο και ελπίδα. Ένα τραγούδι που παρακινεί για δράση, ένας ύμνος στη δύναμη. Το «Sparrow» συνοδεύει μία γκόσπελ χορωδία που αναδεικνύει το μεγαλείο του μηνύματος της Emeli Sandé και την την επείγουσα ανάγκη για αισιοδοξία.

Γράφοντας το τραγούδι, η Sandé κάθισε μόνη της, χωρίς παραγωγής, χωρίς άλλους συνεργάτες, και έδωσε ζωή σε ένα στίχο που είχε στο μυαλό της εδώ και χρόνια.

«Έχω τον άνεμο κάτω από τα φτερά, νομίζω είναι η ώρα που θα καταφέρω μέχρι το πρωί», είναι οι στίχοι με τους οποίους αρχίζει το «Sparrow», με τη συνοδεία μίας απαλής μελωδίας που εξελίσσεται σε έναν δυναμικό ύμνο.

Η Emeli Sandé σχολιάζει ότι οι διεργασίες για την παραγωγή του τραγουδιού και η ελευθερία που έφερε, ήταν «πνευματικές» εμπειρίες. Ένιωσε το «Sparrow» να ανάβει μία σπίθα μέσα της.

Το «Sparrow» είναι το πρώτο προσωπικό τραγούδι της Emeli μετά την κυκλοφορία του EP «Kingdom Is Coming» το Νοέμβριο του 2017.

Ένα χρόνο πριν το EP, το Νοέμβριο του 2016, είχε κυκλοφορήσει η δεύτερη δισκογραφική δουλειά της, το χρυσό «Long Live The Angels» που έκανε ντεμπούτο στο Νο. 2 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το 2012 είχε κυριαρχήσει στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στην Ελλάδα με το single «My Kind of Love» από τον Νο. 1 και οκτώ φορές πλατινένιο δίσκο της «Our Version Of Events» που περιείχε επίσης τις επιτυχίες «Next To Me», «Heaven» και «Clown».

Το «Sparrow» είναι ένα τραγούδι που φέρνει την ελπίδα σε όλες τις μορφές της, ένα τραγούδι θα μας οδηγήσει έξω από το σκοτάδι και θα μας επιτρέψει να εκτοξευτούμε στα ουράνια.

«Είναι δύσκολο να βρεις πια στον κόσμο ποίηση, μου λείπει η ρομαντικότητα και θέλω απλώς να εμφυσήσω λίγη αγάπη στην ανθρωπότητα», δηλώνει η Emeli Sandé. «Με την καρδιά ενός σπουργιτιού, πες μου, ποιο βέλος θα μπορούσε να σε ρίξει κάτω;»

 

Αφήστε το σχόλιό σας