Ψάξαμε μάθαμε και σας παραθέτουμε το παρασκήνιο για την πιθανή απέλαση του Justin Bieber από τις ΗΠΑ.

Πολλοί Beliebers ανησυχούν για αυτά που διαβάζουν για τον αγαπημένο τους Justin. Το ένα χτύπημα έρχεται μετά το άλλο και χωρίς σταματημό το 2014. Πρώτα οι φήμες ότι αποσύρεται από τη μουσική, μετά τα ναρκωτικά στο σπίτι του, μετά τα strip club τα μεθύσια και οι συλλήψεις και τώρα το αίτημα από χιλιάδες Αμερικάνους να απελαθεί από τις ΗΠΑ.

Πίσω από το τελευταίο όπως μάθαμε βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση και πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της. Μετά από μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου και ύστερα και από συνεννόηση με την τρόικα πάρθηκε η απόφαση να γίνει απέλαση του Justin Bieber από τις ΗΠΑ και να το αεροπλάνο να τον μεταφέρει μυστικά στην Ελλάδα, οπού και η Ελληνική κυβέρνηση θα του δώσει πράσινη κάρτα και όλα τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας. Αλλά, θα του απαγορευτεί κάθε ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς συνοδεία από τις Ελληνικές αρχές μέχρι να βγει η χώρα από την κρίση.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη στο Μαξίμου πιστεύουν πως έτσι θα πετύχουν το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα που τόσο καιρό ακούμε , αφού ο Justin θα είναι πηγή εσόδων και διαφήμισης για τον τόπο. Σύμφωνα με μυστική έρευνα της Κυβέρνησης αποδείχτηκε πως φέρνοντας τον Bieber στην Ελλάδα η χώρα και η κυβέρνηση μόνο κερδισμένοι θα είναι.

Πρώτα θα κερδίσει στο κομμάτι τον εντυπώσεων και αναμένεται να ανέβει στις δημοσκοπήσει που θέλουν πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ . Δεύτερον πιστεύει από τα εισιτήρια των live του Bieber θα έχει έσοδα και θα τονωθεί ο τουρισμός καθώς 14χρονα και 15χρονα μαζί με τις οικογένειές τους θα κατακλύζουν  την Ελλάδα χειμώνα καλοκαίρι, ενώ θα σταματήσουν οι νέοι και ειδικά οι Beliebers να μιλάνε για ανικανότητα της Κυβέρνησης. Επίσης πολλά νέα μέτρα αναμένεται να δημοσιεύονται πρώτα στο Twitter και το facebook του Justin Bieber και ανάλογα με τα like να κρίνονται κατάλληλα η μη. Έτσι με τους Beliebers που πατάνε like σε ότι και να κάνει ποστ ο  Justin θα είναι πιο εύκολη η ψήφιση νέων φόρων χωρίς να ανοίγει μύτη.

Ήδη κάποιοι είναι πολλοί αισιόδοξοι και πιστεύουν πως όλα στην υπόθεση θα κυλήσουν ομαλά, ενώ μερικοί δεν δίστασαν να μιλήσουν και για Success Story της Ελληνικής διπλωματίας.

Ένα ακόμα θετικό που έχει η απέλασης του Justin Bieber από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι η τόνωση της μουσικής βιομηχανίας και η προβολή της Ελληνικής μουσικής στο εξωτερικό με συνεργασίες που αναμένεται να γίνουν…

Τέλος στέλεχος της Ελληνικής κυβέρνησης είπε πως αν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα μιλάμε για επιτυχία της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού και πως ο καιρός της αμφισβήτησης έφτασε στο τέλος.

Όπως μάθαμε η ελληνική πλευρά είναι πρόθυμη να παρέχει αυξημένες ελευθερίες στο Bieber, όπως να οδηγεί τη Ferrari του όσο γρήγορα θέλει και να πίνει όσο τραβάει η ψυχή του. Ενώ για τα εντός έδρας παιχνίδια Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Euroleague και το Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ θα έχει δωρεάν εισιτήρια. Τέλος θα του παρέχουν βίλα σε οικόπεδο 2000τ.μ στη Μύκονο και μια στη Κρήτη σε οικόπεδο 2.500 τ.μ για να απολαμβάνει τις διακοπές του.

3 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας