Οι Eagles of Death Metal επέστρεψαν στο Παρίσι

Οι Eagles of Death Metal, ανέβηκαν στη σκηνή κατά την διάρκεια συναυλίας των U2 στο AccordHotel Arena ή Bercy Arena στο Παρίσι, το βράδυ της Δευτέρας, τραγουδώντας για πρώτη φορά μετά την θανάσιμη τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια του show τους στην αίθουσα συναυλιών Bataclan που πέθαναν δεκάδες ακροατών. Η μπάντα κατάφερε να ξεφύγει κατά τη διάρκεια των επιθέσεων τη τελευταία στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των U2, η οποία θα μεταδοθεί τις επόμενες μέρες στην Αμερικάνικη τηλεόραση, ο Bono χαιρέτισε την μπάντα στη σκηνή, προσφωνώντας τους ως το συγκρότημα «των οποίων οι ζωές θα είναι πάντα ένα μέρος της πόλης του Παρισιού».

«Τους έκλεψαν από το stage πριν από τρεις εβδομάδες, και θα θέλαμε να τους προσφέρουμε το δικό μας απόψε», πρόσθεσε.

Με αυτό, η μπάντα ανέβηκε στη σκηνή, τραγουδώντας μια γεμάτη ενέργεια παραλλαγή του «People Have the Power» της Patti Smith – η οποία τραγούδησε το ίδιο τραγούδι στη συναυλία των U2 την προηγούμενη μέρα – και αμέσως μετά το δικό τους τραγούδι, «I Love You All the Time».

Οι U2 ήταν να κάνουν αυτές τις δυο συναυλίες τον Νοέμβριο, αλλά τις ακύρωσαν μετά τις φονικές επιθέσεις στο Bataclan.

Αν θέλετε εδώ μπορείτε να δείτε το show όπως το τράβηξε ένας fan από το κινητό του. Στο 15ο λεπτό ο Bono αναγγέλει την είσοδο των Eagles of Death Metal.

Πολυάριθμοι θεατές ανέβασαν επίσης φωτογραφίες από τη συναυλία στο twitter.

Οι Eagles of Death Metal τραγούδησαν στο Παρίσι πρώτη φορά μετά την επίθεση στο Bataclan

Αφήστε το σχόλιό σας