Είναι η επιστροφή της χρονιάς!

Μια από τις καλλιτέχνιδες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία στο Ηνωμένο Βασίλειο επιστρέφει με το καλύτερο της άλμπουμ.

Το πολύ-αναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ της Dido, ‘Girl Who Got Away’ κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου από την RCA, με το νέο single “No Freedom” να είναι διαθέσιμο στις 24 Φεβρουαρίου. Ετοιμαστείτε να την ερωτευθείτε ξανά.

Δούλεψε για ακόμα μια φορά με τον αδερφό της Rollo Armstrong – ο οποίος έχει κάνει παραγωγή στο μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ- η Dido επίσης συνεργάζεται με τους Brian Eno, Jeff Bhasker, Rick Nowels και Greg Kurstin δημιουργώντας ένα album με 11 καταπληκτικά, soul-baring, electro-pop, δικά της τραγούδια.

Έχοντας ήδη παρουσιάσει το super track ‘Let Us Move On’ – στο οποίο συμμετέχει ο πιο καυτός rapper της εποχής, Kendrick Lamar – η Dido θα κυκλοφορήσει το εκπληκτικό νέο single ‘No Freedom’ στις 24 Φεβρουαρίου.

Στο επίκεντρο του ‘Girl Who Got Away’ είναι μια τολμηρή δήλωση προθέσεων.  Από το ευφοριακό ‘Go Dreaming’ μέχρι το πνευματώδες  ‘End of Night’ και το folklore ‘Sitting On The Roof Of The World’ – όπου η Dido ακτινοβολεί όπως ο ουρανός τη νύχτα –  το ‘Blackbird’ είναι επίσης πολύ ιδιαίτερο και όσο για τον τίτλο του άλμπουμ; «Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια στον δίσκο», λέει. «Αλλά υποθέτω ότι επίσης συνοψίζει τα τελευταία χρόνια για μένα. Κάνοντας ένα βήμα πίσω από όλα αυτά και πηγαίνοντας μακριά για να έχω ολόκληρη την ευτυχισμένη περιπέτεια της έναρξης μιας οικογένεια και κάνοντας ένα album που πραγματικά είμαι τόσο περήφανη. Και τώρα δεν μπορώ να περιμένω να του ακούσουν όλοι».

Συνεχίζει «Ήταν ένας απίστευτα διασκεδαστικός δίσκος για να γίνει. Δεν υπήρχε πίεση σε μένα καθόλου. Όλα ήταν τόσο φυσικά και εύκολα. Σε όλους τους άλλους δίσκους που έχω κάνει υπήρξαν πολύ δύσκολες μέρες αλλά αυτή τη φορά δεν υπήρξε καμία τέτοια».

Τα δύο πρώτα άλμπουμ της Dido, τα ‘No Angel’ και ‘Life For Rent’ παραμένουν δύο από τα δημοφιλέστερα σε πωλήσεις στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας και το εντυπωσιακό τρίτο album ‘Safe Trip Home’ διατήρησε την επιτυχία καθώς οι πωλήσεις έφτασαν τα 29 εκατομμύρια. Τώρα επιστρέφει με το νέο της δίσκο, ζεστή, υποβλητική και γεμάτη με το συναίσθημα των μικρών λεπτομερειών της ζωής, στο ‘Girl Who Got Away’ είναι κλασσική Dido. Ταυτόχρονα σύγχρονη και διαχρονική.

Αφήστε το σχόλιό σας