Με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος προϊδεάζει το κοινό για το νέο τραγούδι της Diana, που έχει τον τίτλο «Πάλι σε θυμάμαι» και κυκλοφορεί από σήμερα.


Η Diana μετά από έναν ολόκληρο χρόνο με επιτυχημένες συνεργασίες στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυ Ζήνα στη Θεσσαλονίκη και στο Πολιτεία το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και τη φετινή σεζόν του 2018 πλάι στο Γιάννη Πλούταρχο, τον Ηλία Βρεττό και τους Kings στο Φωταέριο και την πρωτεύουσα, ετοιμάζει την πρώτη σόλο δισκογραφική της δουλειά, δια χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Η Diana συνεργάζεται με τον συνθέτη των επιτυχιών Κυριάκο Παπαδόπουλο αρκετό καιρό, αλλά το τελευταίο διάστημα ακόμα πιο έντονα, καθώς το προηγούμενο single με τίτλο «Κοίταξε με» σε συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο, ήταν κι αυτό που έβαλε τη φωνή της στο «ραδιοφωνικό αέρα» κι άρχισε να τη μαθαίνει σιγά, σιγά κι ο κόσμος. Να τονίσουμε ότι σε περίπου ένα χρόνο, το τραγούδι έφτασε τις 8.100.000 εκ. προβολές στο Youtube.

Πριν από αυτό όμως και την αναγνωρισημότητα, τη βλέπουμε σε πολλά cover τραγουδιών, αλλά και σε πρωτότυπα τραγούδια μαζί με το Γιάννη Βασιλειάδη.

Η Diana, που ολόκληρο το όνομά της είναι Ντιάνα Καπλανίδου, έχει αρκετά χρόνια πορείας στο χώρο της μουσικής, αλλά τώρα είναι η καλύτερη στιγμή της, όπως όλα δείχνουν…

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος όταν ανακοίνωσε τη συνεργασίας τους, είχε γράψει τα εξής λόγια μέσα από τη σελίδα του στο Facebook: «Ο Γιάννης Πλούταρχος, μέσα από μια πολύ όμορφη δισκογραφική συνύπαρξη, συστήνει στο ευρύ κοινό μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, γνήσιο παιδί του αγαπημένου Πόντου που ακούει στο όνομα Ντιάνα.»

Το «Πάλι σε θυμάμαι» είναι κομμένο και ραμμένο στη φωνή της Diana και μέσα από αυτή τη μπαλάντα του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου, η Diana ξεδιπλώνει με σωστά βήματα, το ταλέντο και τη ζεστή φωνή της.

Παρακάτω ακούτε το «Πάλι σε θυμάμαι» που κυκλοφορεί μαζί με video clip υπό τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Και εδώ ακούτε το ντουέτο με τον Γιάννη Πλούταρχο:

Αφήστε το σχόλιό σας